2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشرفت می‌کنم به خودم اهمیت میدم باشگاه میرم کلاس میرم  خودمو کافه مهمون می‌کنم شام دعوت‌م ...

من تمام اینایی رو ک میگی  گذاشتم ب پای شوهرم از همه چیم گذشتم شاغل بودم همه چیو فدای بچه و شوهر کردم

الان فقط من تموم شدم و چیزی نمونده ازم

مگه چی فهمیدی؟

درحد چت بهم خیانت کرد کسی ک حتی تمام شب و روز برای خوشبختیم تلاش می‌کرد هم تلاش هم خیانت اصلا هیچی نمیدونم نمیدونم از کی تا کی چون تمام زندگیم خوشبختی بود تفریح و رو خوش از شوهرم 

[QUOTE=317763402

]من تمام اینایی رو ک میگی  گذاشتم ب پای شوهرم از همه چیم گذشتم شاغل بودم همه چیو فدای بچه و شوهر ...[/QUOTE]

پاشو دوباره شروع کن ارزش خودتو دریاب

با فدا کردن خودت ثابت کردی ک اونا بیشتر از خودت ارزش دارن 

زندگیتو برای خودت تغییر بده هم حال خودت خوب میشه هم ببین چطور پشیمون میشه‌و‌حسرت‌میخوره

صد در صد جواب خیانت خیانت نیست و در شان یک زن نیست خیانت کردن حالا من مرد نیستم ولی در شان خودم ک بک‌زنم خیانت کردن رو اصلا لایق خودم نمیدونم

اینو‌بدون هر اتفاق بدی ک میفته هر چقدر روحتو آسیب بزنه قراره یه درس خیلی مهم به تو‌بده 

روش‌رندگیتو عوض کن اول‌تر همه‌خودت رو‌دوست داشته باش

درحد چت بهم خیانت کرد کسی ک حتی تمام شب و روز برای خوشبختیم تلاش می‌کرد هم تلاش هم خیانت اصلا ...

ببین کرم داره جدی نگیر حالا یه چت و ندیده بگیر مردا بعضیا از کرم شون وگرنه ربطی به دوست داشتن زنشون نداره

[QUOTE=317763402 ]من تمام اینایی رو ک میگی  گذاشتم ب پای شوهرم از همه چیم گذشتم شاغل بودم همه ...

سخته برام بلند شدن زانو هام سسته تقریبا هیچ امیدی ندارم  تمام وجودم استرس اینه ک تکرار بشه ب تمام آدما شک دارم 

ببین کرم داره جدی نگیر حالا یه چت و ندیده بگیر مردا بعضیا از کرم شون وگرنه ربطی به دوست داشتن زنشون ...

قلبم شکست بخدا  نمیدونی چقدر خوشبخت بودم دارم خفه میشم