2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام بله حتما

مخصوصا روز پنج شنبه و صبح جمعه که حتما میبینند مارو

وازادند میاند سرمزارشون و لحظه ی اخر که میخوای بری خونه سوره کوثر بخون برگردند سمت حوض کوثر و دیگه خانواده شون رو رها کنند اموات هم مثل ما دلتنگ میشند

پدرم ۵۰۰ کیلومتر دوره نمیتونم برم سرش تند تند انقدر حسرت دارم  وصیت کرد بیرون تهران تو محل تولدش کنار مادرش وپدرش دفن بشه

یک ساله ندارمش و زندگی نکردم کاش زودتر برم پیشش

هفته ی دیگه اولین  سالگردشه😭😭🖤🖤🖤

سلام بله حتما مخصوصا روز پنج شنبه و صبح جمعه که حتما میبینند مارو وازادند میاند سرمزارشون و لحظه ی ...

وای خدا من امروز رفتم نمیدونستم باید سوره کوثر بخونم یعنی ناراحت میشه از رفتن؟ همه چی میبینه یعنی وقتی قبرشو تمیز کنی؟ 

هم خیلی خوشحال میشن هم خیلی تاثیر گزاره هم برای ما هم برای اونا. حتی صدای ما رو میشنون ولی نمیتونن جواب بدن. میگن بهترین ساعت برای رفتن به سرخاک اموات بین الطلوعین هست که صدای ما رو میشنون و جواب میدن

من خودم زیاد سرخاک مادرم میرم و واقعا تاثیرشو تو زندگیم دیدم چون میگن دعای پدر و مادر بعد از فوت ۶ برابر گیراتر میشه. 

سلام بله حتما مخصوصا روز پنج شنبه و صبح جمعه که حتما میبینند مارو وازادند میاند سرمزارشون و لحظه ی ...

اخی عزیزم خدا رحمتشون کنه براشون فاتحه میخونم قرآن بخونید میرسه بهشون

من فکر میکنم بریمو نریم براشون تفاوتی نداره همین که هرجایی هستیم یادشون کنیم خوبه یعنی خدا بیامرز مادرجونمو من خیلی دوسش داشتم خیلی زیاد تو دوران زنده بودنش با اینکه کلی نوه داشت من همیشه بیشتر از همه پیشش بودم عیدا نمیذاشتم تنها باشه سال تحویل رو اما وقتی فوت کرد دوبار بیشتر نرفتم سر مزارش اما همیشه سرمو میگیرم رو به آسمون باهاش حرف میزنم گلایی که برای مادرجونم بود  رو آوردم خونم بهشون میرسم و خیلی زیاد خوابشو میبینم و تو خوابم هردومون میدونیم فوت شده

هم خیلی خوشحال میشن هم خیلی تاثیر گزاره هم برای ما هم برای اونا. حتی صدای ما رو میشنون ولی نمیتونن ج ...

من شرایطشو نداشتم بین طلوعین برم امروز ساعت۳ رفتم وای از این که منو دیده خوشحال میشم خودمم خیلی دلم میخاد منو ببینه روحش واقعا هست اونجا ؟