2777
2789
عنوان

کارمند یا خانه دار

670 بازدید | 51 پست

چرا ازدواجا فقط داره به سمت دخترای کارمند پسند میره و اونایی که تحصیل کرده هستن اما شاغل نیستن اصلا خواستگار ندارن ؟ یعنی اینجور دخترا حق ازدواج و‌زندگی ندارن ؟

دختر تبریزی که عروس کوردا شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تحصیل کرده ی خانه دار هستم 

با افتخار انتخاب خودم بوده 

و خواستگارم زیاد داشتم 

الانم راضی ام و هرگز حاضر نیستم شاغل باشم.

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

به خاطر فشار اقتصادی، مسلما دوموتوره باشی بهتراز تک موتوره بودنه  همش به خاطر شرایط جامعه ومشک ...

درسته اما اون دختر تحصبل کرده که شرایط استخدام نداشته چی ؟

خب تحصیلکرده بره سره کار شوهر کنه چرا یه دختر تحصیلکرده و مجرد خونه نشین باشه حیف نیس؟

وقتی کاری نمبتونه پیدا کنه 

پارتی نداره

سهمیه ای حقشو میخوره 

ترجیحم خانه داریه 

من یه خانم مستقلم از 20 سالگی میتونم بگم مستقل شدم 

و الان تازه دارم طمع خونه دار بودن میچشم و خیلی شیرین تره برام 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
صددرصد شما اهل جایی غیر از آذربایجانی چون اکثر ترکا دوس دارن خانوماشون خونه دار باشن

چه جالب. برعکس تهران دختر مجرد خانه دار باشه انگار مشکل داره. یجوری علافه و موفق نیس.  اکثر پسرا به دختری که تحصیلکرده ست و شاغله و استقلال مالی داره جذب میشن

چون دیگه دخترامون یاد گرفتن جاشون فقط پشت ماشین لباسشویی نیس. اینکه خودشون دوست نداشته باشن شاغل باشن انتخاب خودشونه و نظرشون محترم. پسریم که بخاطر پول دختر بخواد باهاش ازدواج کنه از نظر من دختر کنسله. ولی اگه پسر بودم دنبال دختری میرفتم که برا استعداد و مهارتش ارزش قائله. ن بخاطر پولش بلکه بخاطر اینکه ب رسم و رسوم غلط خانواده هایی که میگفتن دخترو چ ب اینکارا دختریکه کار کنه خرابه یا دختر باید تو خونه بشینه اعتقادی نداشته باشه. اگه آقایون ب این دلیل میان سراغ دخترای شاغل که از کیسه خلیفه بخورن خاک بر سر غیرتشون ولی اگه هدفشون رعایت حقوق برابر تو زندگی مشترکه و هردو باهم و دوشادوش هم برای تامین مخارج خانواده تلاش میکنن بله منم اگه پسر بودم با چنین هدفی زندگی رویایی خودمو میساختم