2777
2789

دخترش النگو خریده مبارکش باشه انشالله زیادم بشه

ولی حداقل هروقت مادرشوهرشدین برا عروستونم قد دخترتون خوشحال باشین اونوقت من انگشتر خریدم اصلا نپرسیده خرت به چند😐🙃🙃

شوهرمم که نگم بهش گفتم منم دوست دارم همه دوروبریام دارن میخرن به منم بخر عین احمقا برداشته میگه من سرمایه میلیونیمو بدم بندازم دستت توخواب ببینی

اونوقت من النگویی که پدرم خریده بود بهمو دادم فروخت 

اگر شوهرتون کِرِّ شوهر منه طلا ندین بهش فردا شاخ بشه 🥲

نیاین بگین مهم نیس و اینا برا منم مهم نیس مهم ارزشی که میدی بدتر ازهمه اون حرفش منو سوزوند 🥺

😍میشه برا خونه دارشدنم صلوات بفرستین؟😍کاربر قدیمی ام🤗
من که ۱۲ساله با کل خاندان شوهر قطع رابطه ام رااااحت

اصلا بحث حسادت نیس 

بخاطر شوهرم ناراحتم و اگر من میخریدم مادرشوهرم شاید ناراحتم میشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از مادرشوهر توقع مادری و مهربونی نکن

همین که آتیش نندازه کافیه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

خودت بی سیاست برخورد کردی همه میخرن همه فلان کار و‌میکنن  در جواب مرد اینکه همه هر غلطی میکنن به ما مربوط نیست ،  میتونستی بگی به نظرم هر چند ماه یه تیکه طلا کوچیک سبک بگیریم  ، طلا سرمایه گذاری کنارش منم استفاده میکنم من خوب بپوشم طلا جواهر روم باشه افتخار خودت و خانوادته هر وقت ام نیاز شد میفروشیم ، یا حالاددیگه جمله بندیش بستگی داره شوهرت و چی تحریک‌ کنه

خودت بی سیاست برخورد کردی همه میخرن همه فلان کار و‌میکنن  در جواب مرد اینکه همه هر غلطی میکنن ب ...

اینکارو که خودمم میکنم میخرم ولی خب وقتی داره توجیبش می‌خوام یه جا بخرم تامن جمع کنم باز گرون میشه وسعم نمیرسه 

والا طلا دست عروس ببینن باید خوشحالم بشن که پسرشون داشته و خریده به چشم پس انداز بهش نگاه کنن والا من عشق میکنم طلا به زنداداشام ببینم افتخارمه جلو‌ مردم که عروسامون کمتر کسی نیستن

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست