2777
2789
عنوان

سونو شکمی یا واژینال

102 بازدید | 8 پست

دوستان من سری سومه دارم مبرم سونو این دفعه میخام سقط کردم یانه یبار واژینال دادم و یبار شکمی ک جز ساک هیچیو ندیدن این سری کدومو برم؟ و بنظرتون اون سری گفتن فقط ساک خالی منک چیزی ازم نیومده ینی هنوز دفع نشده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دفعه پیش با شکمی ساکت داخل رحم دیده شده برای قلبش باید شکمی بدی. 

اما اگه ساک داخل رحم دیده نشده واژینال برای اطمینان از داخل یا خارج رحمی

اگه سقط کردی برای وجود داشتن یا نداشتن بقایا واژینال

اگه شک داری سقط کردی یا نکردی اول شکمی اگه با شکمی ساک دیده نشد بعد واژینال

چون وقتی بارداری حتی المقدور واژینال انجام نمیدن مگه اینکه بخوان ختم بارداریو اعلام کنن.

اخرین سونو چن هفته بوده تو پنج هفته ک شکمی چیزی نشون نمیده خیلیا لک و خون میبینن من خودمم داشتم &n ...

۵بود الان شده شش انگاری ن صددرصدی گفت سقطه منم زیاد خونریزی کردم موندم بخداا

اگه دفعه پیش با شکمی ساکت داخل رحم دیده شده برای قلبش باید شکمی بدی.  اما اگه ساک داخل رحم دید ...

اره ببینید باشکمی ساکو نصفه و نیمه دید و فتال پل دیده نشد ففططط ساک منم چیز بزرگی دفع نکردم بگم سقط شده نظرشما چیه😔

اره ببینید باشکمی ساکو نصفه و نیمه دید و فتال پل دیده نشد ففططط ساک منم چیز بزرگی دفع نکردم بگم سقط ...

عزیزم توی پنج هفته طبیعیه که فقط ساک دیده بشه. برای من شش هفته هم فتال پل دیده نشد. هشت هفته تازه دیده شد. اینکه خونریزی داری دقت کن اگه یه لخته کوچولو دیدی که یه چیز سفید کوچولو بهش چسبیده سقط کردی اگه ندیدی هنوز سقط نکردی