2777
2789
عنوان

با ۱۴ میلیون چطور زندگی کنم‌

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 36 پست

باید مدیریت کنی 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

ماهی دو سه بار مهمونی زیاده عزیزم با این گرونیا

کم کن 

اگه ساده برگزار میکنی که خوبه ولی بریز بپاش نمیشه

ما شاید سالی سه چهاربار خواهرشوهرامو دعوت کنیم پدرمادرا هم شاید دوماهی یکبار

با عمه دایی و خاله و عمو هم سالی یبار عید

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ۱۲ تومن داریم ماشین و خونه داریم مهمان زیاد دعوت نمیکنم دخترم یکسال غیرانتفاعی رفت هزینه زیاد بود دولتی میره کلاس موسیقی میره زبان هم باید بنویسم دوماهه با قناعت فراوان دوتومن ماهی میزاریم‌😁

شهریه مدرسه پول سرویس و کلاس زبان ماهانه همیشه هست 

شهریه مدرسه معمولا سالانه هست و پول سرویسم ماهانس و شهریه کلاس زبانم ترمی یا پایان هرکتاب یا ماهیه یا دوماهی و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
۱۱ و ۱ 

کاری ندارم اما نیازی نیازی مدرسه غیرانتفاعی نیست

ب نظرم اونو حذف کن

برا بچه هات ک کم ‌نزار هیچوقت اما کار توی خونه پیدا کن سرکار برو با بچه سخته اما شدنیه

مهمونی ماهی چند تا لازم نیست برا چی انقدر زیاد؟

اصلا مگه واجبه هر ماه مهمونی داشت؟!

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
شهریه مدرسه معمولا سالانه هست و پول سرویسم ماهانس و شهریه کلاس زبانم ترمی یا پایان هرکتاب یا ماهیه ی ...

نه شهریه قسط بندی میشه اول سال یه مقدارش رو میگیرن بعد ماهیانه هم باید پرداخت بشه

کاری ندارم اما نیازی نیازی مدرسه غیرانتفاعی نیست ب نظرم اونو حذف کن برا بچه هات ک کم ‌نزار هیچوقت ...

آخه خانواده‌هامون تعدادشون زیاده

نوبتی م دعوت کنم میشه ماهی دو سه بار

چون ما هم میریم دعوت می‌کنند

تازه گذریم میخوره مهمون بهمون 

نه شهریه قسط بندی میشه اول سال یه مقدارش رو میگیرن بعد ماهیانه هم باید پرداخت بشه

خب شایدایشون یجا بدن ولی درکل قسط بندیشم ک خوبه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خب شایدایشون یجا بدن ولی درکل قسط بندیشم ک خوبه 

من اولش پانزده تومن دادم هر سه ماه هم هفت تومن میدم ،دوتا هم بچه دارم ،امسال پول سرویس ندارم ولی پارسال ماهی ۱۲۰۰ پول سرویس میدادم،کلاس زبان هم یکیشون ۸۰۰ یکیشون ۶۰۰ ،هر یک ماه و نیم ،بزرگه موسیقی هم می‌ره جلسه ای ۲۵۰ ،هفته ای یک جلسه ،ورزش هم میرفت اونم جلسه ای ۱۰۰ تومن سه بار درهفته

آخه خانواده‌هامون تعدادشون زیاده نوبتی م دعوت کنم میشه ماهی دو سه بار چون ما هم میریم دعوت می‌ک ...

خب اشتباهه دیگه مهمونیارو سعی کنید جمع ‌کنید

یا مثلا برا غذا ی چیز ساده درست کن

مثلا الویه بزار 

دیگ‌مهمون خاص نیستن ک غذای خاص بزاری ماهی چند بار دارن میان

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
من اولش پانزده تومن دادم هر سه ماه هم هفت تومن میدم ،دوتا هم بچه دارم ،امسال پول سرویس ندارم ولی پار ...

حالا من میخوام بچه ۴ سالرو ی مهد بزارم ک همه اینارو داشته باشه🤦🏻‍♀️

و میگن هزینشم خیلی زیاده اما دیگ اگر قراره بره مهم نیست

فقط پیدا نمیکنم ی جای درست حسابی