2777
2789

کار خوبی کردم موندم پشت؟

فیزیوتراپی اورده بودم اونم روزانه

اما دلم پیش دندون بود نشستم سال دوم بخونم....الانم تراز قلم چیم خوبه....امیدوارم...

اما گاهی به خودم میگم فیزیو خوب بود ارزش این همه سختی رو نداشت بشینم پشت....نظرتون چیه؟

اشنا فیزیوتراپ دارین؟ وضع توپه؟

به امید روز های بهتر ادامه میدم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی ک نشستی پشت کنکور چون اگ فیزیو میرفتی همیشه حسرت میخوردی ک تلاشمو نکردم شاید میشد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

فیزیوتراپی هر چقدرم عالی بود باز چشمت دنبال دندون بود و مطمئن باش بعدا باز میخوندی برا کنکور ...الانم برا همین میخوای باز کنکور بدی وگرنه اون موقع باید این سوال رو میپرسیدی 🙃برو درستو بخون و بخواب ،به این چیزا هم فکر نکن

خب مرخصی میگرفتی

کنکور اردیبهشته فایده نداره

ضمنا یه ترم جلو عقب فایده نداره ماها تراز کنکورمون سیو شده هست....سال دیگه انتخاب رشته کنم باز فیزیو میارم

فیزیوتراپی هر چقدرم عالی بود باز چشمت دنبال دندون بود و مطمئن باش بعدا باز میخوندی برا کنکور ...الان ...

لیدی برد میشناسمت....پزشکی خودت اره...

ترازات تو قلمچی چطور بودن...با ۶۷۰۰ میانگین میتونم دندون بیارم؟ میدونم کمه...باید ۷۰۰۰ شم...اما کلی...