2777
2789

خانومای عزیز یه سوال دارم

من یه مدته وسواس شستشو گرفتم(یکی دو ماهه) بعد این روی همه چیم تاثیر گذاشته حتی ترشحات زنانه بطوریکه اصلا یادم نمیاد قبلاها چطوری بودم و تو این مورد چیکار می‌کردم یعنی ببخشیدا اما تا ترشح دارم فورا لباسامو عوض میکنم حتی شده توی روز چند بارم عوض کردم دکتر هم رفتم اما گفت طبیعیه بجز زمانی که عفونی باشه و ما نمیتونیم و نمیخوایم که این ترشحات رو متوقف و کم کنیم!

یعنی الان من میخوام بدونم دیگران وقتی ترشح دارن بعدش چیکار میکنن لباساشونو عوض میکنن یا اینکه کاری نمیکنن؟! میخوام بدونم که من زیادی رو این مورد حساس شدم یا اینکه رفتارم عادیه؟! واقعا نمیدونم چرا اینجوری شدم ولی همش فک میکنم اگه عوض نکنم همه جا نجس میشه برام یجوریه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هر روز لباس زیرم رو عوض می‌کنم گاهی حتی دو باز در روز  کل لباسام رو مرتب عوض میکنم

اره منم هرروز عوض میکنم اما میگم گاهی شده حتی تو یه روز ۵ بار هم عوض کردم میخوام بدونم بقیه توی مورد اینطوری چیکار میکنن 

خب باید عوض کنی ولی نباید روش حساس بشی یعنی نباید فکر کنی همه جا نجس میشه و این فکرات غیرعادی هستن

یعنی اگر کوچکترین ترشحی هم باشه باید عوض کرد؟ من حتی شده تو یه روز ۵ بار هم عوض کردم