2777
2789
عنوان

دارم از حرص دیونه میشم داماد عوضی مون به آبجی ۱۰ سالم دست درازی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3629 بازدید | 101 پست
انفاقا منم میخواستم همینو بگم 

میدونی از چی خیلی ناراحتم از اینکه آبجیم کاری نکرده که جرات نکنه این رفتارو بکنه همش میگم چرا وقتی اینکارو میکرده فرار نکرده یا سعی نکرده جایی که اون تنهاس سمتش نره یا حداقل باهاش بد رفتاری کنه 

بااینکه این بلارو سرش آورده همیشه باهاش صمیمی بود ازاین خیلی کفری ام الان 

بگیم فایده نداره  نمیدونم چرا فکر میکنم به هرکسی بگی بهتر از اینه که به خواهرت بگی احساس میکنم ...

بهش میگم تا دیگه خودش میدونه میخواد بااون لجن باشه یانه 

بعدم زنگ میزنم به اون عوضی کلی بهش فحش میدم که دلم یکم خنک شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی از چی خیلی ناراحتم از اینکه آبجیم کاری نکرده که جرات نکنه این رفتارو بکنه همش میگم چرا وقتی ا ...

همش میگم بچه اس شاید جرات نکرده باز میگم خب میتونست حداقل از ترسش بیاد خونه من تاوقتی اون اونجاس 

من نزدیک مامانمم 

میدونی از چی خیلی ناراحتم از اینکه آبجیم کاری نکرده که جرات نکنه این رفتارو بکنه همش میگم چرا وقتی ا ...

گلم اون بچه هست و این چیزایی که میگی رو به این شکل درک نمیکنه بچه حتی از رابطه دیدگاه بزرگ ترها رو ندارن از رفتاراش دلخور نشو

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻
گلم اون بچه هست و این چیزایی که میگی رو به این شکل درک نمیکنه بچه حتی از رابطه دیدگاه بزرگ ترها رو ن ...

اره درست میگین 

آخه همیشه هم همه مون بهش می‌گفتیم که تو دیگه بزرگ شدی سمت اون نرو زیاد باهاش صمیمی نشو چون میدونستیم ادم درستی نیست اما بازم بااینکه چند بار دید باخانواده بدجور دعوا کرد میرفت سمتش و باهاش بگو بخند میکرد 

آنقدر ازاین رفتاراش لجم گرفته که چرا ازش دوری نکرده 

اره درست میگین  آخه همیشه هم همه مون بهش می‌گفتیم که تو دیگه بزرگ شدی سمت اون نرو زیاد باهاش ص ...

توروخدااگرراسته دیگه نذارین بیان خونتون توروخداخواهش میکنم هوای آبجی کوچولوتونو داشته باشید نه داماد نه کسه دیگه ای نذارین باهاش راحت باشن الهی بمیرم یعنی دارم باگریه اینارامینویسم حتما یه کاری کنید بیخیال رد نشین

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

توروخدااگرراسته دیگه نذارین بیان خونتون توروخداخواهش میکنم هوای آبجی کوچولوتونو داشته باشید نه داماد ...

خدانکنه 

نمیزارم اصلا

کاش زودتر میدونستم تا جلوی کثافت کاری‌اش ومیگرفتم 

الانم میترسم داداشم و بابام بفهمن ابجی مو بزنن و دعوا کنن که تقصیر توبوده که میرفتی پیشش 

خدانکنه  نمیزارم اصلا کاش زودتر میدونستم تا جلوی کثافت کاری‌اش ومیگرفتم  الانم میترسم د ...

اون بچه اس درکی ازاین روابط نداره هنوزکامل شاید خوب و بد تشخیص نده ای کاش ی جوری آبجیتون بااین مرد تموم میکردکه کسی نفهمه که آبجی کوچیکتم بعدها سرخورده نشه ولی پشت آبجیت وایسا و زبونش باش اون میترسه چیزی بگه

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بخدا هزار بار به خواهر احمقم گقتم این بدرد زندگی نمیخوره و گوش نداد به حرف هیچکس چند بار چند ماه اوم ...

اوف پس یه کاری کن پاشون ازخونه بابات اینا بریده شه چون اینجور که شما میگی ابجی کوچیکت ازبچگیش به اون دومادتون نزدیک شده اینارا بابا و داداشتون بفهمه بد میشه بنظررم شاید برااینم اعصبانی بشن به خواهرت رک بگو بگو اگه میخواهیشم نیاد دیگه اینجاشوهرت وگرنه به همه میگم کاری کن دیگه نبینه ابجی کوچیکتواینقد اینکاراوگرنه خدای نکرده تکرار میکنه تابچه هم ازراه بیراه کنه تاچندسال دیگه یاافسرده ترسو و یک ادمی که بهش تعرض شده وکسی براش کاری نکرده

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 
اوف پس یه کاری کن پاشون ازخونه بابات اینا بریده شه چون اینجور که شما میگی ابجی کوچیکت ازبچگیش به اون ...

بنظر خودمم اگه بابام و داداشم بفهمن برای آبجیم بد میشه و اونو مقصر میدونن که چرا رفتی پیشش 

فعلا میخوام به مامانم و آبجیم بگم و زنگ بزنیم به خودش تهدیدش کنم که دیگه خونه مامانم نره 

بنظر خودمم اگه بابام و داداشم بفهمن برای آبجیم بد میشه و اونو مقصر میدونن که چرا رفتی پیشش  فع ...

خوب میکنی 

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 
وای چقدر بد کی باهات همچین کاری کرد  کاش وقتی بچه ایم بتونیم به یکی بگیم تا حداقل جلوی رفت آمد ...

شوهر عمم😑

تو خونه خودمون و درحالی ک همه هم خونه بودن

فقط ی جای خلوت تو خونه گیرم آورد لنتی

آره واقعا کاش میگفتم تا رفت و آمدای زیادمون کنسل میشد🥲