2777
2789
عنوان

دارم از حرص دیونه میشم داماد عوضی مون به آبجی ۱۰ سالم دست درازی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3638 بازدید | 101 پست

واااای خدایا چرا دنیا اینجوری شده همه از مردای نزدیکشون میگن یکی میگه عموم یکی میگه داییم یکی میگه شوهر خالم یکی میگه شوهر خواهرم 😑 

اونی که میگفت عموم تازه میگفت خودمم بش کشش داشتم اینوووووو دیگه کجای دلم بذارم🤦🏻‍♀️

از مادرت تمنا دارم خیلییییی مراقب بچه هاتون باشین اونا مثل برگ گل هستن نذارید پرپر بشن😢

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین اتفاق واسم افتاد شوهر عوضیم وقتی خواهر کوچیکم ده سالش بود بهش دست درازی میکرد خواهرم هیچی ن ...

طفلی خواهرت

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻
یعنی تو اون تایمی که اینا تو اتاق بودن هیشکی در رو باز نکرده اصلا چرا در اتاق رو بستن ؟چرا خواهرت ده ...

نمیدونم بخدا من که نبودم مامانم هم حتما مشغول کاراش بوده 

این عوضی هم از فرصت استفاده میکرده 

الان ازهمین حرصم گرفت بیشتر به خواهرم میگم چرا وقتی یه بار اینکارو کرد به کسی نگفتی و گذاشتی چندبار تکرار کنه 

چرا وقتی میدیدش میرفتی پیشش میشستی 

میگم تو وقتی اونو میدید ی باید فرار میکردی 

میگه آره ابجی اشتباه کردم که چیزی نگفتم واین حرفا 

من موندم چجوری این بچه رو گول میزده کثافت 

ببخشیدا ولی من حس میکنم هم دمادتون  هم خواهرت ۵۰.۵۰ مقصرید چون تو یکی از تاپیکاتون گفتید ک خواه ...

خانوم ینی چی؟؟؟؟

ینی دختر ۱۰ ساله مقصرهههه؟؟؟؟؟؟

اصلا میفهمید چی میگید؟؟؟

کاربری چهارم😐           با من درباره سیاست و مذهب حرف نزنین دیگه شماره ندارم🗿                                              🇮🇱🇺🇸
دارم از حرص وعصبانیت میلرزم حامله ام هستم  دوست دارم زنگ بزنم بهش دلمو خالی کنم یکم  اما ...

به نظرم یه فکری راجبش بکنید کسی که با خواهر زنش این کار را بکنه با غریبه ها هم حتما داستانی داره 

ببخشیدا ولی من حس میکنم هم دمادتون  هم خواهرت ۵۰.۵۰ مقصرید چون تو یکی از تاپیکاتون گفتید ک خواه ...

اتفاقا از همون موقع بوده که این کارا میکرده 

اون الان سه ساله دامادمونه 

امشبم بخاطر همون حرف زد و بهم گفت باهاش دعوا کردم که اون فیلم هارو چجوری نگاه کردی و کی بهت گفت تونت همچین چیزایی هست 

من فکر میکردم کار یکی از دوستاشه امشبم گفتم دوستت بهت گفته بود اونارو ببینی کلی گریه کرد بعد گفت که فلانی(دامادمون ) اینکارو کرده بوده منم از اون یاد گرفتم 

اتفاقا از همون موقع بوده که این کارا میکرده  اون الان سه ساله دامادمونه  امشبم بخاطر همو ...

انفاقا منم میخواستم همینو بگم 

منتظرم فردا بباد خونه مامانم باهاش صحبت کنم چون کاملا مثل اینکه درجریان نیست اینجور که خواهرم میگه گ ...

بگیم فایده نداره 

نمیدونم چرا فکر میکنم به هرکسی بگی بهتر از اینه که به خواهرت بگی احساس میکنم بهش بگی قضیه ماست مالی میشه