2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید روغن رو خیلی کم کم اضافه کنی و مدام هم بزنی خیلی کم کم روغن بزن

روغنم باید بزنیم بهش😕

چه ترکیب سمی بشه این😂

خودش چرب روغن چرب یه بشکه کالری و چربی😂

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

روغنم باید بزنیم بهش😕 چه ترکیب سمی بشه این😂 خودش چرب روغن چرب یه بشکه کالری و چربی😂

وا چه حرفیه

وقتی سس مایونز بخوای درست کنی روغن میخواد بدون روغن سس چه جوری چربه

یه بار مواد تشکیل دهنده سس رو از رو شیشه بخونین . که حداقل اطلاعات تون بره بالا

وا چه حرفیه وقتی سس مایونز بخوای درست کنی روغن میخواد بدون روغن سس چه جوری چربه

عزیزم سس مایونز خودش تشکیل شده از چربی😕

ما هیچوقت روغن نزدیم بهش نمک و فلفل و یکم ماست بهش اضافه میکردیم

نمیدونستم بعضیا روغن میزنن

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

عزیزم سس مایونز خودش تشکیل شده از چربی😕 ما هیچوقت روغن نزدیم بهش نمک و فلفل و یکم ماست بهش اضافه م ...

اینم طرز تهیه سس مایونز رو میخواد یعنی همونی که تو شیشه است و شما از بازار میخری و بعد بهش نمک و فلفل و ... میزنی

طرز تهیه خود سس مایونز رو من گفتم نه سسی که درست میشه برای سالاد با استفاده از سس مایونز

وا چه حرفیه وقتی سس مایونز بخوای درست کنی روغن میخواد بدون روغن سس چه جوری چربه یه بار مواد تشکیل ...

برا اطلاعاتت

اینم طرز تهیه سس مایونز رو میخواد یعنی همونی که تو شیشه است و شما از بازار میخری و بعد بهش نمک و فلف ...

خب همون من تعجب کردم چون خودمون اون شکلی درست میکنیم فقط اومدم بدون قصد و غرض نوشتم و منظورم این بود چه جالب این شکلی هم درست میشه ولی شما ی چیز دیگه بردلشت کردین انگار

منم منطورم ترکیباتش نبود این بود ک چربه و پرکالری

برای اطلاعات شما

عزیرم این طرز تهیه ی نوع سسه ن اون چیزی ک من منظورم بود

برا اطلاعت برو از اپل ی دور پیامارو بخون😂

خوشگلم نوشتم چربه و پرکالری

ننوشتم ترکیباتی ک به سس اضافه میکنن چیه