2777
2789
عنوان

میشه واسه دوستم دعا کنین

40 بازدید | 2 پست

مشکل قلبی پیدا کرده.. بچه دارهم نمیشه..تو زندگیش خیلی سختی کشیده ممنون میشم صلوات بفرستین واسه سلامتیش ودعاکنین بلکه خدا یه نگاه به دل شکستش انداخت..ممنونم

❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️

زیر میتونم زیر نظر کمیته امداد برم.  

صرع دارم  عوارضی دارو مصرفی که روم داره هیچ جایی برای کار قبول نمیکنه هرجایی که برم سرکار موفق نبودم یعنی به هفته نمی‌کشه بیرونم میکنن خانواده محترم میگن باید برم سرکار جیبم پر باشه هرچی باهاشون صحبت می کنم قبول نمیکن حاضر نیستند که یه کلاس فنی حرفه ای ثبت نام کنن اجازه درس خوندن هم نمیدن میگن معدل کمه باید درس رو تعطیل کنم ولی من از هر درسی 2تا دبیر کنکوری دارم

الآن هم پدر و مادر دوتاشون من رو رها کردن احساس پوچی میکنم مادرم بخاطر نداشتن کار از من خیلی ناراحت هست اما دست خودم نیست که من رو بیرون میندازن حتی یه جایی سرکار رفتم میخواستم دارو مصرفی بگیرم داروخانه پرسیدم کجاست تو جواب بهم گفت میخوای بری کاندوم بخری 🤬😱

اون جایی که این حرف را بهم زد فسفودی حاج رحیم و پسران داخل قصر و دشت شیراز 

تست هم می‌خوام بزنم بخاطر اعصاب خودری درست تمرکز ندارم موندم تو تکلیف خودم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان