2777
2789
عنوان

برج ۹ نزدیکه و من هنوز ممدی نمیبینم😤😤😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلداری دلداری دلداری

در این حد بلدم😬

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

من خودم ف. ا ل گیرم فالا هرروز بهم میگن طرف برمیگرده ولی فقط تو انرژی ذهنش هست تو عمل نمیاره لامصب

یه درصد احتمال نمیدین اشتباه میگه فال؟

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️
دلم سوز میکشه

منم امیرم رووو میخااااام🥲دلم براش تنگ شده،چندوقته ندیدیم همو

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

یه درصد احتمال نمیدین اشتباه میگه فال؟

دیگ فاله دیگه عزیزم مطابق با انرژی همون لحظه میگه

مثل خود ماها که مثلا یه لحظه از روز شادیم بعد ی دیقه دیگش میریم تو فاز غم سه دیقه بعدش اضطراب پنج دیقه بعد امیدواری

و این حرفا فالم همینطوریه انرژی همون لحظشو که میگیری میگه میخواد بیاد ولی چون انرژی و حس ثبات نداره دائما تغییر میکنه.. واس همین هیچ فالی احتمال اتفاق افتادنش ۱۰۰ درصد نیست من بیشتر برای مطلع شدن از انرژی حال و این لحظه ازش استفاده میکنم تا اینده

دیگ فاله دیگه عزیزم مطابق با انرژی همون لحظه میگه مثل خود ماها که مثلا یه لحظه از روز شادیم بعد ی د ...

احسنت به شما 

خیییلی درست گفتین

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
البته من تا حالا ممد رو ندیدم😬

😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶