2777
2789
عنوان

امشب شب آخر یس ام بود

157 بازدید | 24 پست

امشب شب آخر یس برای حضرت ابوالفضل وام البنین بود منم چهارتاشو خوندم وبرای حاجت های همه ی نی نی سایتی ها دعا کردم همین الان تموم شد با مادرم

حاجت روا ان شاء الله 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تاریخ خاصی داره؟ یا ختمه؟؟ چجوریه؟

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
اره تاریخ خاصی داره برای حاجت ورد خور نداره

میشه توضیح بدی دقیقا چجوریه

شما حاجت روا شدی؟

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
میشه توضیح بدی دقیقا چجوریه شما حاجت روا شدی؟

در سال چندبار اتفاق میفته وفک کنم شب جمعه نزدیک نیمه ماه قمری شروع میشه از غروب آفتاب تا اذان صبح وقته یک یس بخونی وشب جمعه دوم دوتا وشب جمعه سوم سه تا وهمه هدیه به حضرت ابالفضل وشب جمعه چهارم چهارتا به نیابت حضرت هدیه به مادرشون ام البنین

در سال چندبار اتفاق میفته وفک کنم شب جمعه نزدیک نیمه ماه قمری شروع میشه از غروب آفتاب تا اذان صبح وق ...

ممنون

با دل پاکت برا منم دعا کن لطفا

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
چشم حتما گرچه غرق گناهم من از چله زیارت عاشورا برای شهید نوید صفری هم حاجت گرفتم توی خود چله

چشمات به جمال مهدی (عج) منور

منم برای ایشون چله زیارت عاشورا گرفتم ولی پر از گناه بودم حاجت روا نشدم، انشاالله روزی برسه خدا ازم راضی باشه...