2777
2789
عنوان

بارونه ولی دلم گرفته

102 بازدید | 13 پست

دلم میخواست با نامزدم بریم بیرون تو بارون 

لعنت به بی پولی که باید الان کار کنه چون روزای بارونی کار تاکسی اینترنتیا بهتره 

ینی تو کوچه ما هم عروسی میشه؟

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

کجا بارون میاد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید الان تو کوچه تون عروسیه و خودت خبر نداری

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

نزدیک به ۲۳

همینکه نامزد داری یعنی تو کوچه آن عروسیه خودت خبر نداری من از تو بزرگترم ولی هنوز ازدواج نکردم پس خداتو شکر کن ❤️

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
شاید الان تو کوچه تون عروسیه و خودت خبر نداری

کدوم عروسی خواهر

خودم یه شهر دیگم بابت کار وآیندمون 

چند روزه هم برگشتم شهرمون که دوباره برم ولی مگه قسطا میذاره بدون خستگی کنار هم باشیم و کارو تعطیل کنیم

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
همینکه نامزد داری یعنی تو کوچه آن عروسیه خودت خبر نداری من از تو بزرگترم ولی هنوز ازدواج نکردم پس خد ...

ایشالله هرچی قسمتت باشه

کدوم عروسی خواهر خودم یه شهر دیگم بابت کار وآیندمون  چند روزه هم برگشتم شهرمون که دوباره برم ...

عشقتو داری عزیزم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بازم خداروشکر 🙃

یکی الان حسرت عشقشو داره 

مهم اینه داره برا زندگی مشترکتون تلاش می کنه

یکی الان حسرت عشقشو داره  مهم اینه داره برا زندگی مشترکتون تلاش می کنه

اره واقعا