2777
2789

دیروز خونه ی مادرش مهمون بوده و پدرش گفته بیا اینجا نهار بخور خونه نرو بهم زنگ زد گفتکه بابام اینجوری میگه گفتم حق نداری بری مگه خودت خونه نداری؟

مگه زن و بچت اونجان که بری؟ میگفتی زنم منتظرمه باید برم خونه

اما از حرف پدرش نتونسته دربیاد و رفت دیگه ازاین کارش ناراحت بودم گفتم به درک دیگه رفته 

زنگ زدم گفتم حالا که کار خودتو کردی پس باید به تلافیش شب بیای و ما رو ببری بیرون گفت باشه اما بد قولی کرد دید وقت زنگ زد الان بیام ؟ جوابشو ندادم و قطع کردم اونم  دیگه نبومد وقتی اومد خونه خییلی آتیشی بودم نمیخوایتم دعوا راه بندازم امانتونستم خودمو کنترل کنم و کلی حرف بارش کردم و دعوامون شد 

حالا از صبح نه خونه اومده نه زنگ زده گوشیشم خاموش کرده دارم دق میکنم به جا اینکه من طلبکار باشم اون دست پیشو گرفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اییییش 

همه مردا گاون به خداااااا😑

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

کاملا بی سیاست رفتار کردی و الکی یه دعوا انداختی و اوقات خودتون‌رو تلخ کردید وقتی همسرت گفت اونجا غذا میخورم با لبخند میگفتی باشه عزیزم به مامان بابات هم سلام‌برسون و قطع میکردی بعد که اومد‌هم‌با روی گشاده ازش استقبال میگردی و خواسته ات رو شوخی شوخی می.فتی بهش نه اینکه جنجال به پا کنی

کاش من حرف بارش نمیکردم که بشه بهونه براش و کاملاً اون مقصر بود 

اگه حرف بارش نمیکردی هم اون مقصر نبود

نه شما رئیس ایشونی و نه برعکس که امر کنی و برگرده

حالا یه بار تو این شرایط قرار گرفته واقعا دعوا نداشت

شما مقصر بودى  براى اينكه شوهرت رو از خودت فرارى ندى سعه صدرت رو بالا ببر و اخلاقت رو بهتر كن& ...

یعنی اون مقصر نیست که بد قولی کرد؟

یعنی کار اون اشتباه نبود که حرفمو گوش نداد و رفت خونه ی پدرش ؟