2777
2789
عنوان

سوال درمورد ..

67 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من تازه اینستا رو نصب کردم دیروز به یکی از دوستام. درخاست داده بودم اونم قبول کرد ولی اون منو دنبال نکرد امروز رفتم دیدم تو لیست دنبال شونده ها نیستم چرا بنظرتون چکار کرده که دیگه جز دنبال کننده هاش نیستم ؟برام مهمه هرکی بلده خواهش میکنم جواب بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز قبول کرده بود که دیدم نمیدونم امروز چکار کرده که نمیتونم وارد پیجش بشم یعنی مسدودم کرده؟

اگه پیجشو نشون نمیده نمیتونی پیدا کنی یعنی بلاکت کرده 

اگه نه میتونی ببینی ولی قفله یعنی دزخواستتو رد کرده 

شیطون پیچ پسر فالو کردی راستشو بگو😅

اگه پیجشو نشون نمیده نمیتونی پیدا کنی یعنی بلاکت کرده  اگه نه میتونی ببینی ولی قفله یعنی دزخوا ...

فدات گلم مرسی ج دادی پیچ پسرعمه‌ امه قبلا عاشق هم بودیم ولی من ازدواج کردم ازدواجم اجباری بود از دست بابام همش اذیتم کرده ولا قصد خیانت به همسرمم ندارم از آدمای خائن بیزارم ولی نمیدونم پسر عمه ام دیروز قبول کرد ولی امروز نه دیگه نمیدونم چشه