2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخام سوال بپرسم کسی ک تجربه داره این مسیر رفته ازش راهنمایی بگیرگ

عزیزم من مشاور تحصیلی ام. بفرمایید سوالتونو

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

عزیزم من مشاور تحصیلی ام. بفرمایید سوالتونو

سلام وقتتون بخیر ممنون میشم اگه لطف کنید راهنماییم کنید

واقعیتش من هدفم فرهنگیانه. انسانی ام سال دوازدهم 

مشاوره تحصیلی داشتم ولی خب بنا به دلایلی ترجیح دادم الکی هزینه نکنم وقتی تابعش نیستم

یکی از بزرگترررررین مشکلاتم اینکه استمرار ندارم نمیدونم چیکار کنم اصلا به شدت بهم عذاب وجدان میده

امسال شرط معدلم هست واسه نهایی ها خیلی خوب هدف گذاری کردم معدل هیژده ب بالا هدفمه

ازمون شرکت نمیکنم چون تا حالا خیلی خوب پیش نرفتم اکثر کتابا تموم نکردم صفر نیستم پیش زمینه دارم حدودا هفته ای یک کتاب میتونم جمع بندی کنم جغرافیا جامعه دو پایه دهم یازدهم تموم کردم گرچه مستمر نبوده

یکم استرس دارم گاهی حس میکنم نمیتونم...

گاهیم باز امیدوارم 

چیکار کنم

سلام وقتتون بخیر ممنون میشم اگه لطف کنید راهنماییم کنید واقعیتش من هدفم فرهنگیانه. انسانی ام سال ...

شما نیاز داری با یه برنامه معین جلو بری عزیزم. حالا یا کلاس تست خوب ثبت نام کنی که برنامه درسیت، خودکار پا به پای کلاسها بیاد جلو یا با یه آزمون معین جلو بری یا از برنامه مشاور استفاده کنی. ولی حتما با یکی از این سه مورد سعی کن اوکی بشی که یه وقت بیس از حد رو یه مبحث نمونی و عقب بیفتی

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

شما نیاز داری با یه برنامه معین جلو بری عزیزم. حالا یا کلاس تست خوب ثبت نام کنی که برنامه درسیت، خود ...

مشکلم اینکه نمیتونم روی دو سه تا کتاب تمرکز کنم باید یک‌ کتاب تموم کنم خیالم راحت شه بعد یک درس دیگه...

وگرنع ازمون میرفتم یا مشاوره میگرفتم