2777
2789
عنوان

من همونم که بابام به شوهرم بی احترامی کرد دستمو گذاشتم رو دهنش...

| مشاهده متن کامل بحث + 14781 بازدید | 226 پست
منم از اون موقع با خانوادم قطع رابطه کردم  الانم مامانم و داداش کوچیکم خونم میان میرن و شوهرم ...

طفلک بابات. حق پدری داره.

هر کاری هم کنه آدم زورش میاد پاره تنش طرف یکی دیگه رو بگیره، هرچند اون نفر دیگه شوهر طرف باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طفلک بابات. حق پدری داره. هر کاری هم کنه آدم زورش میاد پاره تنش طرف یکی دیگه رو بگیره، هرچند اون نف ...

پدر جایگاه خودشو داره

ولی توجه کنید کار پدرشون چقد اشتباه بوده

این کار پدرشون ممکنه یک عمر آینده دختر رو تحت تاثیر قرار بده

دیگه اینم زیاده رویه خب پیر مرد بیاد معذرت خواهی ،خودت بگو بابام زنگ زد از دو طرف معذرت خواست ،دو دفعه خودت تنهایی برو با پوششی که دوست داری ببین واقعا پشیمونه از حرفش دیگه حرف اضافه ای نمیزنه بعدش با شوهرت برو 

حالا الان بعد مدت ها بالاخره بابام از هر شیطون اومده پایین برای اینکه ابروشون جلو خانواده شوهرم نره و گند قضیه در نیاد میخواد آشتی کنه 

به مامانم گفته اگه دخترمون بیاد منو ببینه منم یه روز میرم خونشون

منم اونروز همه اینا رو به شوهرم گفتم و گفتم که بابام بیاد عذر خواهی کنه شوهرم جبهه گرفت گفت اصلأاااا حرفشو نزن من اصلا حالشو ندارم نمی‌خوام باباتو ببینم آشتی کنم اینجا هم بیاد محلش نمیدم‌

به نظرتون چیکار کنم 

نه دیگه عذر خواهی لازم نیست خودت تو خونه خودت شام باباتینا رو دعوت کن و بابات و همسرت اشتی بده بگو روی همدیگر رو ببوسید قبلش با همسرت و پدرت هماهنگ کن اینکار میکنی

اصلا نباید با پدرت اینجور حرف میزدی که باید عذر خواهی کنی! خیییلیم قهرت طول دادی اشتباه کردی

هیشکی پدر مادر نمیشه چطور دلت اومد باباتون کوچیک کنی اه 

عزیزم وقتی بابام‌ بهم میگه ج__نده؟؟؟ چیکار کنم برم پابوسش؟؟ جلو شوهرم زد تو گوشم زد تو دل و کمرم خونریزی کردم کدوم پدری این کارو مبکنه 

طفلک بابات. حق پدری داره. هر کاری هم کنه آدم زورش میاد پاره تنش طرف یکی دیگه رو بگیره، هرچند اون نف ...

چون پدره باید به هر دلیلی به دخترش جلوی شوهرش بگه ج …؟؟؟؟!!! کتکش بزنه ؟!!!!😐 به شوهرش فحش ناموسی بده ؟! اصلا هم اینطوری نیست . قتلهایه ناموسی از همین تفکرات ریشه میگیره . 

حالا الان بعد مدت ها بالاخره بابام از هر شیطون اومده پایین برای اینکه ابروشون جلو خانواده شوهرم نره ...

به شوهر جماعت رو بدی پرو میشه همینه😒نباید اصلا این حرفو میزدی خب ،باید کم کم پیش میبردی جلو ،وقتی اینطوری گفتی معلومه شوهرت ببخشید ولی چوسی میاد