2777
2789
عنوان

پیام بدم یا ندم؟

599 بازدید | 40 پست

یه کسی بهم پیام میداد بعد یهویی دیگه دو هفته است پیام نداده ، منم دیشب پیام دادم سین نکرده تا حالا ، تا حالا هم سابقه نداشته اینجوری بشه ، نگرانم میگم نکنه اتفاقی افتاده براش😐

از یه طرف هم میگم خب نکنه دیگه نمی‌خواد باهام در ارتباط باشه و از قصد سین نمیکنه ، موندم اس ام اس بدم یا نه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره

کیه چیه

از کجا اومده

چرا پیام میداد

محتوای پیاماش چی بود

اخرین پیاماتون چی بود

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
اره از تلگرام پیام داده بودم دیگه  

خب اخرین بازدیدش چجوریه؟ میگی دو هفتس پیام نداده اگه ان نشده بود الان باید اخرین بازدید یک هفته ی پیش یا ماه پیش باشه 

اگه اخرین بازدید به تازگیه پس یعنی حالش خوبه نمیخواد جواب بده

بستگی داره کیه چیه از کجا اومده چرا پیام میداد محتوای پیاماش چی بود اخرین پیاماتون چی بود

یکی بود که خیلی اصرار داشت باهام آشنا بشه 

آدم خیلی محترمی هم بود منم چندین بار گفته بودم نه ولی خب خیلی اصرار داشت میخواستم فرصت بدم این بار 

تو آخرین پیاممون هم خیلی خوب بود اتفاق خاصی نیفتاد

خب اخرین بازدیدش چجوریه؟ میگی دو هفتس پیام نداده اگه ان نشده بود الان باید اخرین بازدید یک هفته ی پی ...

نه من یه سوال کاری داشتم دیشب پیام دادم ، دو هفته پیش که پیام ندادم

نمی‌دونم لست سینش برام بسته است ، لست سین ریسنتلی میزنه

بگو نگران شدم نمیخوای ارتباط داشته باشی مثل آدم بگو 

زشت نشه یه وقت؟ نمی‌خوام فکر کنه واقعا پیگیرم و اهمیت داره این قضیه برام 

دیروزم بابت یه سوال واجب کاری پیام دادم چون جواب نداد نگران شدم 

یکی بود که خیلی اصرار داشت باهام آشنا بشه  آدم خیلی محترمی هم بود منم چندین بار گفته بودم نه و ...

یا ازت ناامید شده و بی خیالت شده

یا میخواد بکشه کنار محترمانه خسته شده

یا اتفاقی براش پیش اومده نتونسته وقت بزاره

بعدم تا اخر عمر که نمیخواد التماستو کنه نه؟؟؟

انلاین شده این دو هفته؟استوری ای چیزی؟

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙