2777
2789
عنوان

بچه ها عروسی خواهرمه به نظر شما

213 بازدید | 19 پست

دستمون یه کم تنگه،اگه شوهرم کت شلواری که پارسال واسه عقدشون خرید رو بپوشه بده؟بهش میگم بیا بخریم با یه حالت مظلومی میگه پول نداریم نمیخوام

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کت شلوارا همه شکل همن کسی نمیفهمه

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
داداشم واسه عقد و عروسی من یه مدل کت و شلوار پوشید وضعمون هم خوبه

رنگی بود کت شلوارش؟واسه همسرم طوسیه ضایع نیست که این همون پارسالیه؟

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
ن بابا چ اشکالی داره فوقش کراوات یا پایپون عوض کنه  یا پیراهن زیر کتو

آخه رنگش طوسیه قشنگ معلومه همون قبلیه