2777
2789

من ماه پیش به نوار بهداشتی حساسیت نشون دادم و پوست اون ناحیه کلا قرمز شد انگار که آبجوش ریخته باشه بعد شروع کرد پوست پوست شدن بهتر شدم الان برای شیو از کرم موبر استفاده کردم دارم میمیرم از سوزش عذرخواهی میکنم اطراف واژنم لای پام تمام زخم شده ملتهب شده  خون اومده به حدی میسوزه که دارم میمیرم پماد کالاندولا هم زدم یکم آروم شد ممکن بخاطر حساس شدن پوستم باشه؟ موبر زدم بدترش کرده یامشکل دیگه ای دارم🥺

آره عزیزم پوستش حساس شده 

به هیچ عنوان تا مدت ها استفاده نکن که خوب شی 

برای پریودیت هم اگر امکانش هست از این پوشک های پارچه ای استفاده کن که حساسیت نریزی بعد از یه مدت بهتر میشی 

آره عزیزم پوستش حساس شده  به هیچ عنوان تا مدت ها استفاده نکن که خوب شی  برای پریودیت هم ...

اانقدر غصم گرفته همش میگم نکنه مشکل دیگه ای باشه خارش واژن اینا ندارما ولی کلا پوستش زخم و ملتهب شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اانقدر غصم گرفته همش میگم نکنه مشکل دیگه ای باشه خارش واژن اینا ندارما ولی کلا پوستش زخم و ملتهب شده ...

خوب پوست شما حساسه 

حالا که اجازه بده کامل خوب بشه و دیگه پوست پوست هم نشه 

ولی خوب برای شیو از این دستگاه ها استفاده کن یا ژیلت نو بکش ، از مواد شیمیایی استفاده نکن تا مشکل پیش نیاد 

خوب پوست شما حساسه  حالا که اجازه بده کامل خوب بشه و دیگه پوست پوست هم نشه  ولی خوب برای ...

قبلا هم پودر و کرم استفاده میکردم یکمی میسوخت ولی نه دیگه بخواد زخم بشه این سری چون پوستم آسیب دیده بود ترکید کلا

بدبختی ژیلت هم میزنم خارش میگیرم یعنی من با این ناحیه درگیرم همیشه 

قبلا هم پودر و کرم استفاده میکردم یکمی میسوخت ولی نه دیگه بخواد زخم بشه این سری چون پوستم آسیب دیده ...

خوب یه مدت شیو نکن و اجازه بده پوستت اوکی بشه 

بعد یا یه کلینیک صحبت کن اگر امکانش بود لیزر کن تا راحت شی

خوب یه مدت شیو نکن و اجازه بده پوستت اوکی بشه  بعد یا یه کلینیک صحبت کن اگر امکانش بود لیزر کن ...

والا الان دو سه هفته بود شیو نمیکردم دیگه امروز گفتم شیو کنم که نابود شدم آره تو فکر لیزر هستم یجای خوب و تمیز پیدا کنم