2821
2789
عنوان

خیلیییییی حالم بده🥲

105 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه...

نیاز دارم باهام یکم حرف بزنین آروم شم

سه سال و خورده ایه تو رابطم. خیلییییی کات و آشتی داشتیم همشم اون بود.بخدا من هیچ بدیی نداشتم واسش .تنها کاری که میکردم و رو مخش بود این بود ک وقتی بش زنگ میزدم و درحال مکالمه بود طولانی مدت من استرس میگرفتم ک زیاد پشت خطش میرفتم همین!بخدا از هیچی براش کم نمیذاشتم...الان بخاطر اینکه درحال مکالمه بود و دوبار رفتم پشت خطش بلاکم کرد از همه جا و گفت از چشمم افتادی.یه هقته گذشته و همچنان هر پیامی میدم بلاکم میکنه از هرجا...

بیاین یکم باهام حرف بزنین آروم شم😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمی دونم چرا خندم میگیره به کلمه عشق و رابطه و اینجور حرفا

بخدا اینا همه دوروغ و بچه بازیه همش کشکه همش دوروغه سرگرمی و حقه بازی 

خوب شد که رفت اینم خودش عیب بزرگیه که تو انقدر خوب بودی خیلی بده که یه طوری رفتار کردی که اون فکر کرده کیه و تو رو کوچیک دیده 

میدونم الان شرایط سختی داری ولی رهاش کن خیلی رها و بیخیالش شو بعدا می فهمی چه لطفی در حق خودت کردی

مگه بمیرم و زنده بشم ،که

نمی دونم چرا خندم میگیره به کلمه عشق و رابطه و اینجور حرفا بخدا اینا همه دوروغ و بچه بازیه همش کشکه ...

همه حرفات درستن...من حتی پیش تراپیست میرم برا اینکه ولش کنم اما نمیتونمممم😭😭

بهم‌گفت از چشمم افتادی!آخه چرا🥲

دمبال دلیل نباش میگم ک اون فقط و فقط برای اینکه تو دل بکنی ازش این حرفو زده بهونس همه ی اینا از چشم اون افتادی ازچشم یه ملت ک نیوفتادی، ولش کن هرکی یه جفتی داره توام جفتتون پیدا میکنم عزیزدلم 

کاش بمیرم 

عع این حرفو نزن عقل نداریا😒اون الان عین خیالش نیست ب ت خ م ش م نی، بعد تو میخوای بمیری بیخیال ش ل کن یه مدته بعدا میفهمی چقدر به ارامش رسیدی منم داشتم اینارو سخته الان ما هرچیم بگیم بازم دلت قبول نمیکنه ولی ببین دورت بگردم خودت داری اذیت میشی