2777
2789

میدونستی که اگر آب سرد را درون گوش شخصی بریزید ، چشمهایش در جهت خلاف آن گوش حرکت خواهد کرد. و اگر آب گرم بریزید ، چشمها به سمت آن گوش حرکت خواهد کرد!

این مورد برای آزمایش آسیب مغزی استفاده می شود؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونستی که جان مَلکُم از دیپلمات های انگلیسی بود كه در دهه 1800 سيب زمينى را به ايران آورد و آنرا به فتحعلى شاه هديه داد!

تا قبل از آن در ايران سيب زمينى وجود نداشت و مردم آن را "آلوى سرجان ملكم" ناميدند!

میدونستی که یه بیماری هست به اسم«اروتومانیا»این بیماری اینجوریه که تو از شخصی که دوسش داری تو ذهنت یه تصویری میسازی که از خود واقعیش و شخصیتش پیشی گرفته و وقتی شخصیت اصلی اون فرد رو میبینی دچار ناراحتی میشی!

میدونستی که امن ترین مکان جهان یک صندوق نگهداری طلا در fort knox میباشد که داخل آن 5000 تن طلا نگه داری میشود و درب ورودی آن 250 تن است و دیوارهای آن 5 متر پهنا دارند و از بتن ساخته شده اند.؟

میدونستی که ۵۰۰۰ سال پیش مصری های باستان بیمارانشون رو با نون کپک زده درمان میکردن و اینو در کتیبه هاشون ثبت می‌کردند!

هیچکس دلیل این کارشون رو درک نکرد تا سال ۱۹۲۸ میلادی که الکساندرفلمینگ فهمید نون کپک زده به عنوان یه آنتی بیوتیک، اثر زیادی داره!

بعدا از اون داروی پنی سیلین ساخته شد؟