2777
2789

چندوقت پیش یکی از آشناهامون پیام داد منم بلاکش کردم چون میدونستم توی بلک نیستم میبینه شمارشومیشناسه بهش گفتم ک فلانی پیام بی ربط داد منم ریدم بهش بلاکش کردم میگ ن تو یبار باهاش رابطه داشتی بگو من کارت ندارم واقعا این چ حرفیه حالا اگ نمیگفتم میدید میگفت چرا اگ هیچی بینتون نبود نگفتی حالاهم ک میگم حرفش اینه واقعاچکارکنم من؟؟؟

دنیا مثل آینه است...همون چیزی رو بهت نشون میده...ک هستی...

هرچی بیشتر خودتو نگران نشون بدی بدتره، خیلی عادی بگو نه، دیگه هم کشش نده 

هرچی دنبال این باشی که ثابت کنی بدتره 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما زنا نهایتا به این فکر کنیم که با طرف حرف زده 

ولی فکرای کثیف مردارو!

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

طرفم آدم بیشعوری بود اگ بلاکش نمیکردم باز مزاحم میشد منم بلاک کردم ب شوهرمم قضیه رو گفتم اما متاسفانه پشیمونم کرد

بگو ظرفیت اینکه بهت حقیقت بگن نداری تو مریضی و برا خودت خیال باغی میکنی منو هرجور ک خودت هستی میبینی واگذارت میکنم ب خدا و دیگه هیچی رو بهش نگو شوهرت خیلییییی کثیف فکره

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
پارانویا داره؟

چی بگم والله بخدا خیلی اخلاقش زشته میگ تو همه چیز ب من نمیگی خب وقتی میگم این نتیجش

هرچی بیشتر خودتو نگران نشون بدی بدتره، خیلی عادی بگو نه، دیگه هم کشش نده  هرچی دنبال این باشی ...

بابا ول نمیکنه حرف ۶ماه پیشه

یه سوال

اون آشناتون به چه جراتی بهت پیام بی ربط داده؟ کی این جراتو بهش داده؟ رو چه حسابی؟ به چه امیدی؟ کی این امید رو بهش داده؟ حتما خودت یه امیدی بهش دادی طوری رفتار کردی که همچین جراتی کرده