2777
2789
عنوان

بارداری

121 بازدید | 26 پست

شما یا اطرافیانتون کسی بوده که تو بارداری از شنیدن آهنگ و موسیقی حالش بهم بخوره و متنفر باشه؟ مخصوصا رقص و فقط بخاطر دیگران تو ماشین یا جایی مجبور به گوش دادنش میشم از دورن خیلیییییی بهم میریزم حالم بد میشه

برام عجیبه این حالتم نمیدونم علتش چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش اینجوری نبودین؟ چند سالتونه؟

نه قبل بارداری گوش میدادم میرقصیدم نه اونقدرها زیاد ولی خو تایم کم یا تو ماشین دوست داشتم اما بعدش الانا عجیب شدم 😕 تو گوشیم ملودی فای نصب کرده بودم برای آهنگ در حدی که دلم میخواد پاکش کنم دسترسی نداشته باشم ترجیح میدم تو ماشین رادیو روشن باشه تا آهنگ بزارم، دوروبریام و فامیل کسی اینجوره نشده تو نتم میزنم چیزی نیس 

تو بارداری هورمون هاای ادم بهم می ریزه کم کم بهتر میشین  تکونانشو حس می کنین؟ شکم زدین؟

آره شکمم اومده جلوتر دیگه مشخص شده، تهوع هام و حالت های بدم خیلی کم شدن ولی این اهنگ به شدت باقیه بدترم میشه،  میگن ازین هفته کم و بیش میشه فهمید تکوناش درست؟ شما هفته چندین هفته ۱۴ هستین؟ نی نیتون چیه؟ حس میکنم یه چیزایی میشه چون تجربشو ندارم نمیدونم تکونه چیه تو ماشین میشینم بیشتر تکون میخوره ددریه 😁

آره شکمم اومده جلوتر دیگه مشخص شده، تهوع هام و حالت های بدم خیلی کم شدن ولی این اهنگ به شدت باقیه بد ...

من هنوز تکونشو متوجه نمیشم تهوعم کمتر شده کمتر عق می زنم یکی دو روزه

شکمم حسابی اومده بالا که واقعا عجیبه برا این هفته ها

جنسیت مشخص نیست

شما خودتون رانندگی می کنین؟

از قبل شکم داشتین؟

دوستان میشه ب نیت باردار شدن من یصلوات بفرستین ممنون میشم🌹

انشالله که هر چی خیر و صلاحتونه همون بشه و به زودی دلتون شاد بشه با خبر بارداریتون و نی نی سالم و ناز داشته باشین ❤️