سوگند۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 1381 عنوان عزیزان اطلاع بدم بهتون نورا مزون مشهد کلاهبرداره انگار کسی خریدنکنه 103 بازدید | 6 پست من یبار عبا سفارش دادم اورد اینبار پول رو که واریزکردم دیگه جواب نداد مراقب باشبد خدایا شکرت هزاران بارشکرت بالاخره جواب آزمایش سلفریم سالم اومد و دخترم سالمه 1402/08/25 | 02:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 21825 بعد نورا فک کنم سایت داره ها خرید اینترنتی با دایرکت نداره 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
سوگند۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 1381 اینستاس؟ همه جا کانال داره توایتاپیام دادکه اینستاروهم راه اندازی کردیم اونجاسفارش دادم نیاوردن خدایا شکرت هزاران بارشکرت بالاخره جواب آزمایش سلفریم سالم اومد و دخترم سالمه
سوگند۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 1381 بعد نورا فک کنم سایت داره ها خرید اینترنتی با دایرکت نداره چراداره من قبلا سفارش دادم اورد اینسری پولمو خوردن خدایا شکرت هزاران بارشکرت بالاخره جواب آزمایش سلفریم سالم اومد و دخترم سالمه
stilamim عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 7896 نورا که معتبره سایت داره حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 21825 چراداره من قبلا سفارش دادم اورد اینسری پولمو خوردن حتما به پیج فیک چیزی پ دادی نورا خیلی معتبره با یکی دوتا مانتو هم فقیر نمیشه حتما پیگیری کن چه از سایت چه نمایندگی چیزی من و بقیه حتی تو نی نی سایت چند نفر هستن ،خرید کردیم اوکی بوده 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵