2777
2789

خانما سلام کیا از اسنپ برا بچه هاشون استفاده می‌کنند

من چون رانندگی بلد نیستم 

مجبورم برا بچه م گاهی  اسنپ بگیرم

۱۱ سالشه 

آخه کلاس خارج از تایم مدرسه داره

ولی همش استرس دارم چون تنهاس

البته مسیرم خارج از شهر یا طولانی نیست

شما برا بچه هاتون اسنپ میگیرین

یا تو خانواده کسی اسنپ کار میکنه

امنیتش از این نظر چطوره؟

همسرم مدتی کار میکرد و چند بار بچع کوچیک‌برده بود اینور اونور

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خود قوانین اسنپ و تذکرات نوشته بچه کوچکتر ۱۸ سال نباید تنها سوار بشه

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

اصلا و ابدا..

یا یکسری مدارک شناسایی عضو اسنپ هستن

معلوم نیست کین/چین/

چرا باید اعتماد کنم بچه بی دفاع رو؟ ربطیم به مسیر نداره

مگه یادتوت رفته اون بچه مشهدی ک راننده اسنپ بهش نحاور کرد بود پ باد کشته بود؟

💕

منه بدبخت بچه هامو صبح میبرم مهد با اسنپ دوباره برمی‌گردم ظهر دوباره میرم. 

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

راستش دور از جون همه بچه ها 

ابیوز الان خیلی زیاد شده و به حد فاجعه رسیده نه تنها برای دختر بچه ها 

من اصلا اعتماد نمیکنم 

حتی من خواهرمو تنها با دایی یا عمو خونه نمیزارم

خودمم میمونم پیشش در این حد

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
یعنی امنه؟

نه والا من که خودم هیچوقت اعتماد نمیکنم.شما فکر ۹۹ بار از ۱۰۰ بار یه ادم درست مثلا همسر من یا آقایون محترم راننده باشن.اون ۱ بار چی؟

بهتر نیست تلاش کنی گواهینامه بگیری؟

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
راستش دور از جون همه بچه ها  ابیوز الان خیلی زیاد شده و به حد فاجعه رسیده نه تنها برای دختر بچ ...

کار خوبی میکنی