2777
2789
عنوان

تو رو خدا به دادم برسید

80 بازدید | 3 پست

عفونت ادراری داشتم دارو میخوردم خوب میشدم ولی به محضیکه دارو تمام میشد دوباره عفونت ادراری میگرفتم دکتر برام سونو نوشت سونو نشون داد ادرار م کامل تخلیه نمیشه نصف ادرار میمونه ولی من احساس میکردم ادرارم کامل تخلیه میشده بردم نشون دکتر دادم گفت باید نوار ادرار بگیری نوار ادرار گرفتم گفت همه چی عالی هیچ مشکلی نداری بعد ازم پرسید الان که نوار ادرار دادی آیا دوبارم ادرار داری گفتم وحشتناک گفت پس اگه اینطوریه مثانت بیش فعاله دارو برام نوشت الان یه هفته ای ازش میگذره دوباره عفونت شدید ادراری گرفتم همراه با درد شدید فشار ادرار زیاد اما ادرارم گیر وبند داره نمیدونم چیکار کنم 

دکترت رو عوض کن برو فوق تخصص

آره میخوام برم پیش یکی دیگه سابقه نداشت اینطوری بشم یهو اینطوری شدم به محض اینکه داروهام تمام میکنه دوباره عفونت ادراری و درد سونومم گفت اصلا نه سنگ داری نه شن کلیه ها سالم مثانه سالم ولی ادرار کامل تخلیه نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.