2777
2789

اه بابا این چ وعضشه ؟ هرچی تاپیک خاله زنکیه شلوغه بقیه تاپیکا خلوت بابا بیاید یچی عجیب واسم اتفاق افتاده نظر بدید

بچه ها تا حالا شده انگار یه تیکه از زمان گم شه واستون ؟

الان تعریف میکنم نگا کنید امروز من با  مدیرم کار داشتم رفتم صحبت کردم باهاش ، تو دستام هیچچچچ خودکاری نبود اصن خودکار با خودم نبرده بودم داخل ، میز مدیر از من فاصله داشت تو دستاش یه خودکار بود که یه چیزیو داشت مینوشت ، من خداحافاظی باهاش کردم.

اومدم با همکارم بیرون از دفتر صحبت کردم دیدم تو دستام خودکار هس ، که مال من نبود از همکارم پرسیدم گفتم مال توعه ؟ گفت نه ، اصلا هرچی فکر میکنم نمیفهمم چه اتفاقی افتاده  !!!  فهمیدم خودکار خود مدیرم بوده در صورتیکه من اصن چیزی اونجا ننوشتم ، و با میز مدیر فاصله داشتم من هیچی از دفترش بر نداشتم خیلی،حس عجیبیه اومدم بخوابم یهو یادم اومد

موهای دستم سیخ شد😬

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

تاپیکاتو ک خوندم بنظرم هر چی هس سر مدیرس ولی خب انسان تواناییای مختلف داره ممکنه برا توام پیش بیاد

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی ؟؟ ینی تواناایی ماورایی داره ؟

میتونه با تکنیکهای هیپنوتیزم یا خیلی چیزای این کارو انجام بده یا ن شاید واقعن دارع،البته ممکنه هم این از وجود خودت باشه ببین بازم چنین شرایطی برات پیش میاد یا ن اگ اومد بدون از خودته یسری حائلا از سر راهت برداشته شده

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم