2777
2789

شما جای من باشید چه برخوردی میکنید ظاهرا باهم هیچ مشکلی نداریم هیچ بی احترامی هم نشده اما الان خ ناراحتم ۳هفته گذشته هنوز خاهراش نیومدن خونمون یکیش فقط روز ۳ام ی زنگ زد  چه برخوردی کنم  من

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم دیدن زنداییم نرفتیم 

البته اون موقع یه مشغله هم داشتیم 

خودشون اومدن خونمون بچه رو هم اوردن 

بستگی به نوع رابطتون داره بخوای قهر کنی یا ساده بگذری

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
اهمیت نده همین

اخه مگه میشه ما اصلا هیچ مشکلی باهم نداشتیم چرا باید اینجوری بشه اصلا براشون برادرشون مهم نیست بیان بچه کوچیکش ببینن

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

عزیزم منم بچم دوماه ونیمش شده خانواده شوهرم هیچکدوم هیچکدوم نیومدن دیدن منوبچم فقط بعدده روزاززایمان یه زنگ زدن حال واحوال کردن وبهانه اوردن برای نیومدنشون منم دیگه بخاطراینکه بهم احترام نزاشتن نرفتم خونشون ونمیرم تاعیدنوروز

قبلش میومدن؟

زنداداش منم بارداره 

تو این پنج سال فقط یه بار مارو دعوت کردن خونشون 

هیچ مشکلیم نداریم میان هفته هفته خونه من میمونن اخر هفته ها هم خونه بابام جمعیم

منم زایمان کنه فقط بیمارستان میرم و خونشون نمیرم

ما هم دیدن زنداییم نرفتیم  البته اون موقع یه مشغله هم داشتیم  خودشون اومدن خونمون بچه رو ...

میسه بپرسم چرا نرفتید؟؟؟مگه میشه تو ۳هفته ی فرصت دوساعته نبود بیان یسر ببینن

من خوشحال میشدم‌مال من هر روز ۳ بار میومدن فقط دعوا بود خونمون فقط دخالت چه بلاهایی که سرم نیاوردن خدا نگذره ازشون

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
میسه بپرسم چرا نرفتید؟؟؟مگه میشه تو ۳هفته ی فرصت دوساعته نبود بیان یسر ببینن

درگیر کشاورزی بودیم نمی تونستیم بریم 

اونام البته خونه خودشون نبودن 

خونه پدر زنداییم بودن که شهر ما نیست 

بعد که اومدن خونه خودشون یه شب اومدن خونمون 

بچه دیگه یک ماهش شده بود

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

دقیقا مثل من. یک ماهه زایمان کردم حالا راه دورم توقع ندارم بیان دیدنی. نصف بیشترشون زنگ هم نزدن. منم به شوهرم گفتم چون بهم بی احترامی شده توقع نداشته باش بچه بقل کنم برم دست بوس خانوادت. 

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

بهت حق میدم عزیزم منم خانواده شوهرم زیاد اهل احترام و سر زدن و اینا نیستن اما هیچوقت گله و اعتراض نمیکنم هرکی اومد خوش اومد بخدا تاحالا یکبارم جوابشون ندادم درصورتی ک مراعات نمیکنن نه اینکه بگم کار درستی میکنم نه من مدلم جوریه چیزی بگم اونا ک نمیفهمن خودم ناراحت میشم که چرا کسی رنجوندم برا من دیگه عادت کردم چیزی نمیگم

من خوشحال میشدم‌مال من هر روز ۳ بار میومدن فقط دعوا بود خونمون فقط دخالت چه بلاهایی که سرم نیاوردن خ ...

برات  ارزش گذاشتن هروز میومدن دیگه نه که ی زنگم نزنن