2777
2789
عنوان

با دختربچه ام چکارکنم من؟؟؟

184 بازدید | 26 پست

خستم کرده

هفت سالشه دائم قهر ونق میزنه

چه با دوستاش چه باخودمون

امروز بردم کلی خرید انجام دادم  براش هی نق زد که فلان چیزو میخوام دیگه نشد بخرم  

ازطرفیم اون وسیله رو لازم نداشت ونمیخواستم هرچی اون میگه رو درجا گوش ب فرمانش باشم و بخرم

تا خود خونه تو خیابون وماشین نق زد وگریه کرد واومد خونه خوابید

خسته شدم از دست قهرکردنا ونق زدناش

تو ماشین وخیابون بقیه هی میپرسیدن چشه 

بی محل میکردم تاثیرنداشت

تذکرم میدادم بدتررررش میکرد

چکارش کنم من؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر سه ونیم ساله منم اینمدله ولی بچگانه تر.مثلا مرتب برای خوراکی تو بیرون که میریم نق میزنه.منم ی ا ...

اینم همینه

فقط میخواست چیزی بخرم مهم نبود چی باشه

ب هر مغازه میرسید میگف حالا اینو بخر😐😐

ولی من محل به دخترم نمیزارم وقتی نق میزنه.اون روز که آرومه خودم براش خوراکی میخرم ولی وقتی نق زد اصلا گوش نمیدم اگه خودشم بکشه.برعکس پسرم اگه خریدی میخوره.اگرم نخریدم آروم راه میاد ساکت

ولی من محل به دخترم نمیزارم وقتی نق میزنه.اون روز که آرومه خودم براش خوراکی میخرم ولی وقتی نق زد اصل ...

کلا طی کردم برا خرید چی میریم

ولی هییی گف اینو میخوام اونو میخوام

تو خیابون گریه وزاری

اره سعی میکنم همه چیز بخرم ب دلش نمونه ولی کلا نق نقوئه 🥲

خب همین میشه دیگه

این بچه عادت کرده دستور بده و شما بخرید

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
اره سعی میکنم همه چیز بخرم ب دلش نمونه ولی کلا نق نقوئه 🥲

خب دیگه اشتباه پدرمادرا اینجاست که میگن بچمون حسرت نخوره به دلش نمونه هرررچی بخوان میگن چشم بچه هم پرتوقع میشه امروز یچیز کوچیک میخواد فردا یچیز بزرگتر 

الان تاثیری داره دیکه؟  خیلی خودمو کنترل کردم کتکش نزنم امشبب

محلش نده.بزار هر چقدر دلش خواست بزنه تو سر خودش من که ایطورم.نترس هیچیش نمیشه.دختر من الان بهتر شده قبلا طوری گریه میکرد میگفتم الان یچیزیش میشه.