2821
2789

هربار مشکلی داشتم یا دلم میگرفت میومدم سریع تاپیک میزدم اما الان به یه جایی رسیدم حس میکنم آدمای اینجام درکم نمیکنن میام تاپیک بزنم کلی تایپ میکنم بعد همشو پاک میکنم دیگه حرف زدن و دردودل کردن با هیچکس آرومم نمیکنه نه خواهرم نه مادرم شوهرمم که خیلی نفهمه حتی یه درصدم درکم نمیکنه بااونم نزدیک یکسال میشه دردودل نمیکنم خیلی وقتا که دلم میگیره میرم یواشکی گریه میکنم شوهرم میپرسه چرا صدات اینجوریه الکی یه چیزی میگم میپیچونم چون هربار دردامو بهش گفتم تو سختی همونارو به روم اورده پوتک کرده زده تو سرم واسه همین ترجیح میدم تو تنهایی گریه کنم تا اینکه از اعتماد کردن بهش پشیمون بشم شمام مثل منید 

کار درستی میکنی

اینجا جای درد و دل نیست یا بدتر با حرفاشون قلبتو زخم میزنن

یا بعدا ار تاپیکای قبلی سو استفاده میکنن

یه سری هم نوجوونن میان ما رو راهنمایی کنن

یه عده ام کلا مشکل دارن مثلا طرف متاهله بارداره

توتاپیکی که استارتر از مجردی ناراحته

میگه ول کن بابا میخوای چکار ازدواجو

اونوقت خودش متاهل و بارداره

کلا جو سایت خیلی بد شده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ادما همیشه تنهان.....

آره ولی میدونی هیچی بدتر از این نیست که شریک زندگی آدم درکش نکنه مثل یه غریبه باشه خیلی بده با گریه و ترس دردودل کنی پیش شوهرت  بخاطر سبک شدن و اعتماد بهش بعد بگی توروخدا بین خودمون بمونه فلان موضوع بگه باشه بعد تو دعوا بزنه تو سرت 

کار درستی میکنی اینجا جای درد و دل نیست یا بدتر با حرفاشون قلبتو زخم میزنن یا بعدا ار تاپیکای قبلی ...

آره دیگه وقتی نزدیکای آدم درک نکنن و دل نسوزونن از غریبه چه توقع واقعا دنیای عجیبی شده حتی نمیشه آدم درداشو به زبون بیاره یه سری چیزارو باید با خودمون ببریم تو قبر 

قبول دارم زندگی مشترک واقعا سخته

آره همه چی از دور قشنگه اولش قشنگه بعدش واردش میشی میبینی اونقدرام جذاب نبوده اگه آدم شوهرش با درک و شعور و مرام و معرفت داشته باشه خوبه زندگی مشترک اما اگه گیر آدم بد بیفتی عین این میمونه که هرروز بمیری 

آره من اینجوری ام ولی مجردم تو همین نی نی سایت یاد گرفتم آدم بعد ازدواج هم تنهاست یاد گرفتم خودم باید مشکلاتمو چه مالی چه جسمی چه روحی حل کنم از کسی کمک نخوام متوجه شدم خواهر مادر خاله آدم هم میتونن به آدم حسادت کنن فهمیدم خاله آدم هم میتونه زیرآب آدمرو بزنه فهمیدم مامانم هرجا رفته پشت سرم حرف زده جوری که اصلا نمیتونم برم خونه فامیل وهمسایه حتی نمیتونم برم عروسی خواهرم رواز زندگیم حذف کردم ولی هنوز بهم نیش میزنه من تو یک تیمارستان زندگی میکنم که همه آدم هامن رو دیوونه کردن مثل چاه توالتکه خودشون رو خالی میکنن عقده هاشون روی سرم ریختن من توسری خور بزرگ شدم همش منتظر بودم یکی ازم دفاع کنه بهشون بگه اینکارها رو نکنید با این دختر این نمی دونه نمی تونه دفاع کنه روانی میشه افسرده میشه روزی ده بار به خودکشی فکر میکنه این دختر حساسه مثل شما سنگدل نیست 

من خیلی استرس واضطراب دارم به طورمداوم پنیک شدید میشم ،دوستای نی نی سایتی اگه تجربه یا راهنمایی دارین میشه کمکم کنید💚

کار درستی میکنی اینجا جای درد و دل نیست یا بدتر با حرفاشون قلبتو زخم میزنن یا بعدا ار تاپیکای قبلی ...

سال نودوهفت اینا خوب بود بعد کرونا اینجوری شد من تاپیک های سال نودوسه.نودوچهار اینا رو میخونن کیف میکنم از بس باهم خوب بودن ولی من اون موقع گوشی موبایل نداشتم اینترنت هم نداشتم تا سال نود وهفت به خاطر آزمون استخدامی با نی نی سایت آشنا شدم اول نمیدونستم چه طوری کارمیکنه اینا تا سال نودونه خوب یاد گرفتم وعضو شدم ولی اون موقع هم خوب بود الان جوری دیگه شده 

من خیلی استرس واضطراب دارم به طورمداوم پنیک شدید میشم ،دوستای نی نی سایتی اگه تجربه یا راهنمایی دارین میشه کمکم کنید💚

سال نودوهفت اینا خوب بود بعد کرونا اینجوری شد من تاپیک های سال نودوسه.نودوچهار اینا رو میخونن کیف می ...

واقعا درست میگین

بعد از کرونا همه بچه مدرسه ای ها هم به اینترنت و گوشی مستقل دست پیدا کردن

اقایون عضویتشون ازاد شد

نتیجه اش هم اینه که داریم میبینیم

آره دیگه وقتی نزدیکای آدم درک نکنن و دل نسوزونن از غریبه چه توقع واقعا دنیای عجیبی شده حتی نمیشه آدم ...

منم یه غلطی کردم پیش مادرم درد ودل کردم از خاندان شوهر

الان همونا رو پتک کرده میکوبه تو سرم

خب باز تو وجود فیزیکی دارن برات 

من بیس ساله مادرم فوت شده هیچ هم جنسی ندارم همیشه اطرافیان به دیده ترحم نگام میکنن متنفرم از نگاهاشون شوهرمم اره درد و دل میخوای باهاش بکنی روشو برمیگردونه 

واقعا درست میگین بعد از کرونا همه بچه مدرسه ای ها هم به اینترنت و گوشی مستقل دست پیدا کردن اقایون ...

آره من حتی میترسم تاپیک بزنم

آره من اینجوری ام ولی مجردم تو همین نی نی سایت یاد گرفتم آدم بعد ازدواج هم تنهاست یاد گرفتم خودم بای ...

چقدر حرفات حرفای دل منه منم از همه زخم خوردم دقیقا به همین چیزایی که تو پی بردی پی بردم حتی مامانم میتونه بد باشه آسیب بزنه من این موضوعرو با پوست و خونم حس کردم که تو این دنیا هیچکس واسه آدم دل نمیسوزونه آدم خودش باید به فکر خودش باشه نمیگم چون شوهر من بده پس همه بدن نه این شانس منه بدبخته که شوهرم از صدتا غربه و دشمن بدتره اینارو به هیچکس نگفتم جز خواهرم راستش دوس داشتم واسه یه بارم شده از دردودل پیش شوهرم پشیمون نشم مثل بگه فاطمه چی شده بعد من بشینم یه دل سیر تعریف کنم سبک بشم آخرش یه نفس راحت بکشمو بخوابم نه اینکه با ترس و لرز دردودل کنم دوست داشتم الانا که قایم میکنم میگفت نترس من هستم حواستم بهت هست بهت آسیب نمیزنم امروز با خودم میگفتم یعنی میبینه خدا پس چرا هیچکاری نمیکنه یعنی یکی مثل مارو فرستاده که مظلوم باشیمو تا آخر عمر عذاب بکشیم بعد میگم نه خدا عقل داده تقصیر خودمه اگه مثل بقیه آدما با اعتماد به نفس و قوی بودم گدایی محبت نمیکردم از شوهرم نمیدونم خیلی خستم گاهی وقتا با خودم میگم تحمل کن تموم میشه بلخره توام یه روز میمیری تموم میشه این روزا تو چرا دلت اتقدر پره و چرا به خودکشی فک میکنی 

خب باز تو وجود فیزیکی دارن برات  من بیس ساله مادرم فوت شده هیچ هم جنسی ندارم همیشه اطرافیان به ...

خدا رحمتش کنه عزیزم خیلی ناراحت شدم درکت میکنم چی میکشی خیلی سخته آدم بعضی وقتا واقعا احتیاج داره یکی حرفاشو بشنوه و واقعا درکش کنه یکی که دلش پاک باشه از بدبختیات میگی خوشحال نشه یا آتو جمع نکنه واسه بعد 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز