2777
2789
عنوان

نبش قبر بعد از ۴۰ سال❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 10665 بازدید | 218 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا گناه هیچی آدم یجوری میشه هی یادش میوفته

برای یکی از اشناهای مارو همین کار کردن بعد گفتن سریع استخونا رو خاک کنید خوب نیس بوی دنیا بهش بخوره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
طفلی بچه هاش استخوانارو و بغل کرده بودن گریه میکردن 

از آشناها بودن کسی که این کارو کردن. قبر و بعد ۴۰ سال کندن و پسرش که فوت کرده تو اون قبر دفن کردن تو بهشت زهرای تهران. برادرطرف استخونای برادرشو دیده بود حالش بد شده بود

من میخوام دورازجون بعد هزار سال مردم بذارنم تو قبر مامانبزرگ یا عمه ام 

ماشالا اعتماد به نفس هزار سال خواهر خیلی زیاده 😅

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
😐 واقعا؟ خب پس حق دارن به نظرم ده طبقش میکردن بهتر بود

مردن هم بدبختی داره 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چرا آنقدر از دنیا سیرییی.. امید داشته باش به زندگی گل من... آخه 2هزار سال عمره؟ تو خیلیی جوونی.. برو ...

🤣🤣🤣🤣

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

چرا آنقدر از دنیا سیرییی.. امید داشته باش به زندگی گل من... آخه 2هزار سال عمره؟ تو خیلیی جوونی.. برو ...

اره واقعا هم هزارسال کم😔😔😔😔 دوست دارم عمر ابدی داشته باشم هیچوقت نمیرم ولی حیف نمیشه 🥺🥺🥺🥺

از آشناها بودن کسی که این کارو کردن. قبر و بعد ۴۰ سال کندن و پسرش که فوت کرده تو اون قبر دفن کردن تو ...

اره خیلی بده میگم اگه قرار همچین کاری کنند بهتره قبل مهمونا انجام بدن آدم میبینه یجوریه