2777
2789

پسرم داره میره تویازده سالگی ولی همچنان لکنت زبانش ادامه داره خیلی نگرانم بابت این موضوع کسی چیزی میدونه بابت درمانش

درمان نمیشع 😵‍💫

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😢خیلی نگرانم 

با جلسات بالای گفتار درمانی بهتر میشع ولی ممکنه برگرده چون دیگه این خصلت و دارن عادت میکنن . خیلی بده 😮‍💨

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

پسرم سه سال و چهار ماهشه 

دقیقا  دو ماهه یه دفعه لکنت گرفت 

گفتار درمانی میبرم خیلی عالی هستش خودم هم فقط روزها وقت گذاشتم براش 

شما یه باره یا ژنتیکی بوده؟؟

اینقدر کتاب تو این مدت خوندم تا بتونم بفهمم چطوری  میتونم کمکش کنم دست از همه رفت و امد ها برداشتم که بتونم کار کنم و متفی نخوره از اطرافیان

پسرم سه سال و چهار ماهشه  دقیقا  دو ماهه یه دفعه لکنت گرفت  گفتار درمانی میبرم خیلی ...

عزیزم ژنتیکی یه باباش هم توکودکی انگار داشته ولی خوب شده خداروشکر .بایدببرمش گفتار درمانی خداکنه جواب بده

نمیدونم از چ طریق و مرکزی ،، ولی درمان داره 

ی همکلاس داشتم سوم راهنمایی ک بودم ، لکنت شدید داشت .... دیگه از اون سال ندیدمش تا ۹ سال بعد ی جا دیدمش ،، کاملا خوب خوب شده بود . روم نشد بپرسم چکار کرده ، ولی کامل رفع شده بود

چطوری ته دل ادم ها را خالی میکنید وقتی صدم ثانیه این مشکل  را درک نکردید نشد نداره میشه چرا نش ...

پایین تر براشون توضیح دادم با گفتار درمانی بهتر میشع ولی ممکنه برگرده ! عجبا