2777
2789

راستش من ۱۶ سالمه و همیشه قبل شروع کلاس مدرسه با یکی از دوستام حالا اون نزدیکیا یه فضای سبز میشینم و دقیقا جلوترمون به ما زیاد دید ندارن اکیپ پسر هست من از پارسال میدیدمشون . راستش من همیشه از پارسال هی رفت و آمد اینا میکردیم جلوشون . ولی از وقتی با دوستم اومدم اینجا یکیشون رو دوستم کراش زده و هرروز باهاش حرف میزنه

بحث اینجاست که منی که یه ساله هی از جلوشون رد میشم و الان هم همینطور منو نمیبینن ، احساس میکنم جذاب نیستم به چشمشون نمیام که دوستم دوروز اومد باهاشون صمیمی شده خیلی خیلی زیاد ناراحتم 🥲 :( 

چیکار کنم . خیلی داغونم و خیلی وقته که این افکار دارن منو میکشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیلییی دوستت داره
افتادن تو روابط عاشقانه تو نوجوونی بزرگترین اشتباهیه که هر ادمی میتونه بکنه
اصلا به این چیزا فکر نکن...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
خدا خیلییی دوستت داره افتادن تو روابط عاشقانه تو نوجوونی بزرگترین اشتباهیه که هر ادمی میتونه بکنه اص ...

نه می‌دونی من اصلا دنبال این روابط نبودم چون خوشم نمی اومد راستش بگم . ولی واقعا سوال شد مگه من چیم از این دوستم کمه که هیچکس حتی نگاه نمیکنه

آخه چند تا پسری که هر روز بعد تعطیل شدن شما

جلو مدرسه دخترونه ان

حسرت خوردن دارررررن؟

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

اون ها مشتی پسر هرزه ان ک دنبال خوش گذرونی ان و دنبال دختر عین خودشون هستن برا اوقات فراغت ، ن بیشتر .

این ک ب تو کار ندارن ، یعنی باشخصیت تر از حد اونایی. قدر خودتو بدون

نه می‌دونی من اصلا دنبال این روابط نبودم چون خوشم نمی اومد راستش بگم . ولی واقعا سوال شد مگه من چیم ...

تو از کجا میدونی کسی نگات نمیکنه؟
اون پسرا اصلا مگه کین!!!
شاید ظاهرت انقدر با وقار و با شخصیته که و سه تا ادم حسابی دوستت دارن...
تو از دل بقیه مگه خبر داری!!

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃