starrrrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 3903 عنوان جهیزیه 235 بازدید | 8 پست سلام بچه ها ...خیلی اعصابم خورده...شش ماهه عروسی کردم همه وسایلم داره خراب میشه ...غذاساز سافلون دارم ک بدنش شکست و همزنشم یه قطعه داخلش گشاد شده.....امروزم دیدم مخلوط کنم که جز ابمیوه گیریم هس مارکشم روزنبرگ هست بو سوختنی میداد ...یه تیکه های سیاهی ازش میریخت ...خیلی ناراحتم بخدا ...وسایلام دوسال پیش خریدم ضمانتش گذشته 1402/08/24 | 19:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
starrrrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 3903 مطمئنی بابات اونارو خریده بوده😐 ن تو برامون کش رفته بودی
emma۱۲rr عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 8518 ن تو برامون کش رفته بودی ن چون بابات دزده و از گشنگی دارین میمیرین تو خوابتم نمیتونی ببینی فک میکنی بقیه هم مثل خودتن😂
starrrrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 3903 ن چون بابات دزده و از گشنگی دارین میمیرین تو خوابتم نمیتونی ببینی فک میکنی بقیه هم مثل خودتن😂 من پدرم از دنیا رفته هیچوقت هیچوقت ب پدر مادر کسی توهین نکن .!!!نمیبخشم
emma۱۲rr عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 8518 من پدرم از دنیا رفته هیچوقت هیچوقت ب پدر مادر کسی توهین نکن .!!!نمیبخشم نمیدونستم ببخشید !با توهینات اعصابمو بهم ریختی 😐اگه شعور تبادل نظر نداری تو تاپیک کسی شرکت نکن عزیزم
starrrrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 3903 نمیدونستم ببخشید ! با توهینات اعصابمو بهم ریختی 😐اگه شعور تبادل نظر نداری تو تاپیک کسی شرکت نکن عز ... من توهین نکردم بخدا فقط تنها چیزی ک ذهنم رفت سمت اینکه میخای گوشی خواهر برادرت باز گنی ببینی چخبره خودت یهو جبهه گرفتی فک کردی منظورم اونه