2777
2789

الان میگن a34 بگیری بهتره

بعد یه تاپیک میزنی a34 خوبه میگن a44 بگر

آخرش مجبور میشی آیفون ۱۳ پرو مکس بگیری

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من س ماه پیش گرفتم

واقعاااا عالیه 

از کیفیت دوربین و کار کردن باهاش

بعضیا بهم گفتن آیفونه وقتی عکسایی  ک گرفتمو دیدن😂

اینم یکیش

کیفیتشون چون شات گرفتم کم شده

برمــیا تو مژنیاکــت شوم زنه دل زارم🫀✨
الان میگن a34 بگیری بهتره بعد یه تاپیک میزنی a34 خوبه میگن a44 بگر آخرش مجبور میشی آیفون ۱۳ پرو مک ...

خب قانونشم همینه

کسی که داره پول a14رو بده حیفه دو تومن نذاره روش گوشی بهتری نگیره

یا کسی که پولa24رو داره حیفه با مبلغ کمی بیشترa34نگیره

همه چی به بودجه ادم بستگی داره دیگه

مگه اینکه اختلاف قیمت اون دوتا گوشی با هم خیلی زیاد باشه

{ خانم هستم }
خب قانونشم همینه کسی که داره پول a14رو بده حیفه دو تومن نذاره روش گوشی بهتری نگیره یا کسی که پولa2 ...

حرفتون درسته

البته منظور من بیشتر مفهوم طنز موضوع بود

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
خب قانونشم همینه کسی که داره پول a14رو بده حیفه دو تومن نذاره روش گوشی بهتری نگیره یا کسی که پولa2 ...

خب می‌دونم ولی کلا بنظرتa24خوبه؟

행복하세요 인생은 거울입니다💖🤗
خب می‌دونم ولی کلا بنظرتa24خوبه؟

من الان خودمa24دارم

گوشی خوبیه ولی ازش توقع یه گوشی عالی و بی نقص رو نداشته باش چون میانرده است

صفحه نمایش خوبی داره دوربینش قابل قبوله و برای یه کاربر عادی مناسبه

اما اگه اهل بازی هستی اصلا برات خوب نیست

این گوشیا مناسب بازی نیستن ضعیفن

رم ۴ رو هم به هیچ عنوان نگیر رم ۶ یا ۸ بگیر

من اون موقع که خریدم این گوشی تازه اومده بود گرفتم ۱۱

اگه صبر میکردم میتونستم به جاشa34بگیرم اون خیلی بهتره پشیمونم صبر نکردم

ولی اینم خوبه