2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بله . بفرما

سلام عزیزم

میشه کسایی که نیستاگموس دارن یه اطلاعاتی بهم بدن؟یا سوالامو جواب بدن؟خواهش میکنم💔

اینکه فقط وقتی به یه چیزی با دقت نگاه کنید (تمرکز کنید(چشمتون میلرزه یا اینکه نه .دائم میلرزه؟

سوال بعدی‌ام اینه که این لرزشتون ژنتیکی بوده یا بخاطر بیماری زمینه ای مثه آب مروارید یا مشکلات اعصاب بینایی و ...

اگر بخاطر بیماری زمینه ای بوده بعد از جراحی اب مروارید لرزشتون قطع شد یا کمتر شد؟

به هر دلیلی که نیستاگموس دارید دیدتون ضعیفه؟تونستید گواهینامه بگیرید ؟

سلام . من لرزش چشمم مادزادی بوده . تا زمانی ک جشمام ضعیف نشدا بود اصلا لرزش چشم رو احساس نکردم . اما وقتی چشمام ضعیف شدن لرزش چشم رو احساس کردم . بله گواهینامه رانندگی دارم اما شبها ک نور کمه رانندگی نمیکنم .