2777
2789
عنوان

بیاین ذهنم درگیره

61 بازدید | 3 پست

سلام دوستان من یه خواستگار دارم پسرعممه قراره بوده با دخترعموش ازدواج کنه ولی ب دلایلی بهم خورد الان خودم راضی ام قراره رسمی بیاین و نظر بابامو نمیدونم بهم گفته مشروب خورده گاهی وقتا با دوستاش و تو عروسی همش نیس خودش بهم گفت خودم نفهمیدم از هر لحاظی اوکیه فقط همین نمیدونم بدها دردسر میشه از هر لحاظی اوکیه ک همه براش سرمیشکنن ولی این موضوع موندم به خانوادمم نمیتونم بگم چیکار کنم

ردش کن همین مشروب برات دردسر میشه هردفعه مست کنه بلایی سرتون میاره

تو فامیلمون اینجور مورد دیدم طرف هردفعه مست میکرد زنشو میبرد جای تاریک خلوت خیابون تا خفش کنه

خیلی خطرناکه

ردش کن همین مشروب برات دردسر میشه هردفعه مست کنه بلایی سرتون میاره تو فامیلمون اینجور مورد دیدم طرف ...

نگا اتفاقا روزی ک مصرف کرده من نمیدونستم و دیدم انگاری روش اثر نداره هیچ تغییری تو رفتارش ایجاد نشده نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگا اتفاقا روزی ک مصرف کرده من نمیدونستم و دیدم انگاری روش اثر نداره هیچ تغییری تو رفتارش ایجاد نشده ...

شاید اثرش رفته بود یا الکلش کم بوده

ولی مطمئن باش بعدا برات دردسر میشه زندگیتو جهنم میکنه

باز انتخاب با خودتته چیزی ک ریخته بیرون پسره 

شوهر تموم نمیشه