2777
2789
عنوان

رفتار همسرم با مادرش!😐

352 بازدید | 13 پست

خانوما تو تاپیک هام ببیند هست 

چن هفته پیش با برادرشوهرم حدودا بحثم شد حرفای بد یا توهین کننده نزدم فقط گفتم هرکسی مشکل داره مشکلات رو خودت حل کن از زندگی من و همسرم دور شو.

فکر کنم به مادرشوهرم برخورده😐باهام سرد شده دو هفته هست شامم دعوت نکرده با اینکه به مادرشوهرم چیزی نگفتم 

حالا شوهرم نمیره دیدن مادرش یا به مادرش زنگ نمیزنه میگم برو سر بزن تو میگه خسته میشم از سرکار میام میگم تلفن کن میگه وقت نمیکنم.دوست ندارم بخاطر من با مادرش قطع رابطه کنه اصلا اینو نمیخواستم

من امیـدم به خـدا بعد خـدا هم به خـداست💚🌱

بهترررر

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا تو خودشون یه بحث و دعوای شده که تو خبر نداری

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
بهترررر

اصلا اینو نمیخواستم 

مادرشوهرم سنی ازش گذشته میترسم فردا پس فردا اتفاقی براش بیوفته شوهرم عذاب وجدان بگیره 

از طرفی میگن روزگار میچرخه میترسم پسرمم بزرگ شه بخاطر زنش قید مادرش رو بزنه🤦🏻‍♀️

خیلی ناراحتم 

اصلا هم دوست نداشتم با بردارشوهرم بحث کنم منتها چن ساله تحمل میکردم الانم بخاطر هورمونای بارداری کنترلم رو از دست دادم 

اصلا اینو نمیخواستم  مادرشوهرم سنی ازش گذشته میترسم فردا پس فردا اتفاقی براش بیوفته شوهرم عذاب ...

خب چند شب دیگه خودت هم با شوهرت برو چند ساعت بشین که نشه قطع ارتباط

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
اصلا اینو نمیخواستم  مادرشوهرم سنی ازش گذشته میترسم فردا پس فردا اتفاقی براش بیوفته شوهرم عذاب ...

شما با توجه به شرایطِ زندگیت تصمیم بگیر

کسایی هم که نظرات شیطانی میدن همشون باتوجه به شرایطِ زندگیه خودشون برای تو نسخه پیچی میکنن.

خدایا شکرت

دخالت نکن تو روابط شاید مادرش چیزی گفته که ناراحت شده شما خبر نداری 

نمیدونم چرا حس میکنم بخاطر من این رفتار رو میکنه 

همین باعث ناراحتیم میشه 

دوست ندارم بین پسر و مادر رو خراب کنم 

بخدا هرچی اصرار میکنم زنگ بزن یا برو میگه فرصت نمیکنم جمعه میرم😐جمعه هفته پیش نرفت

احتمالا تو خودشون یه بحث و دعوای شده که تو خبر نداری

همین ک یه درصد فکر میکنم این سردیشون بخاطر منه ناراحت میشم کاش بین خودشون باشه

نمیدونم چرا حس میکنم بخاطر من این رفتار رو میکنه  همین باعث ناراحتیم میشه  دوست ندارم بی ...

چیزی نگو شما پشت مادرش حرف نزدی که باعث جدایی باشی، یه بار همسر منم نمی‌رفت بدون هیچ مسئله ای منم مدام میگفتم منو نمیبری خودت برو آخر سر گفت میرم مادرم پشت تو به دروغ بد میگه منم نمیرم یه بار که مادرش زنگ زد گفت تو نمیزاری همینو بهش گفتم 

همین ک یه درصد فکر میکنم این سردیشون بخاطر منه ناراحت میشم کاش بین خودشون باشه

بین خودشونه وگرنه مردای ایرانی به خاطر زن اینقدر فاز برنمیذارن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨