2777
2789
عنوان

فتولب

2072 بازدید | 20 پست

خانوما چرا تو فوتو لب عکس میمونه😐یهویی دیدم مردم عکساشون هست نمیشه پاک شه؟؟؟؟؟

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

یعنی چی

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بموونه مهم نی ک

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

واقعا میمونه؟ 

پس چرا عکسای بقیه هست😐

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

به نظرم عکس نمیمونه اونا عکس مدل هاشونه تا خودت اشتراک گذاری نکنه خطرناک نیس 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یعنی عکسمون پخش میشه!

ــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . . . . ــ ـ ــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم.. ۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂 ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

یعنی چی

عکستو میدی برا فتوشاپ کنه فک کنم عکست میمونه عکسای همه بودش

پس چرا عکسای بقیه هست😐

اونا مدله

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
خب بموونه مهم نی ک

خب واسه من مهمه

یعنی عکسمون پخش میشه!

والا مال بقیه هسسییت

اونا مدله

نه عکسای مردم بود

یه زنه بپد چادری بود عکسش با چادر بود فرستاده بود بعد فتوشاپ براش کرده بود با لباس عروس وای خیلی بد بود

نه عکسای مردم بود یه زنه بپد چادری بود عکسش با چادر بود فرستاده بود بعد فتوشاپ براش کرده بود با لبا ...

نگو تروخدا 😣