2789

مادرشوهر پدرشوهر جاری مو بردن دکتر تا شب فکر نکنم برگردن مرکز استان رفتن خودم از صبح زود تا چهار دانشکاه بودم الانم اومدم سرکار مثل جنازه ام دیشب هم مهمون داشتم سه خوابیدم تا اومده جارو کنم و گردگیری طول کشید. 

حالا موندم دعوت کنم از راه بیان اینجا یا نه ؟  جاریم زیاد قدردان نیست و اینکه خودش هم گفت مهمون سر زده داشتم بی محلی کردم و اینا ولی میری خونش خیلی تحویل میگیره کمک منم زیاد میکنه حالا نمیدونم چکار کنم نمیخوام هم عادت کنن 

منم بودم نمیکردم

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بنظرم الان شرایطشو نداری اذیت میشی 

اونام خستن از راه برسن استراحت نیاز دارن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

یه شام سبک بزار اشکال ندارع ..خوبی به خودت برمیگرده 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

وقتی خودت دانشگاه بودی بعدم سرکار مگه میتونی شام درست کنی و پذیرایی؟؟یکی باید از خودت پذیرایی کنه

من این مواقع کارم زیاد باشه سفارش میدم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂

وقتی خودت دانشگاه بودی بعدم سرکار مگه میتونی شام درست کنی و پذیرایی؟؟یکی باید از خودت پذیرایی کنه م ...

من از دیشب که مهمون داشتم غذا اندازه خودم و شوهرم حتی بیشتر داریم

حسم میگه داری خودتو فدا می کنی خودتو سرکوب میکنی خودتو اولویت قرار نمیدی یا خودت رو کم دوس داری 

اگه به اولویت بودن خودت لطمه نمیزنه این کارو بکن، چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است