2777
2789
عنوان

تفاوت بارداری دخترم و پسرام

719 بازدید | 59 پست

۲ تا پسر دارم و الان سر دخترم باردارم

تا قبل از اینکه سونوی آنومالی برم فک میکردم اینم پسره.

چون به نظرم هیچ تفاوتی با ۲ تا بارداری قبلیم ندارم

هر ۳ تا ویارم شدید بود.ضعف داشتم. از بوی گوشت و مرغ حالم بد میشد. علاقه م به شیرینی بیشتر بود.

تنها تفاوتش این بود که آب دهنم همش توی خواب می رفت. هرچقدر چیز گرمی میخوردم فایده نداشت

و اینکه اسید معده م به شدت زیاد شد و اونقدر اذیتم کرد که مجبور به استفاده از شربت معده شدم.

شماهم اگر تجربه بارداری هر دو جنس را داشتین، برام بنویسین آیا واقعا تا قبل از سونوگرافی فکر می کردین ایندفعه جنسیت نی نیتون فرق داره؟

آیا علائم جدیدی داشتین یا مثل قبلیهاتون بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگن تو پسر تیز و گرده تو دختر میره پهلوها الان به من میگن پسره 

شما که هنوز شکم نداری

الان در سن بارداری شما جنین در لگن هست

از بعد از هفته ۱۲ تازه وارد شکم میشه

من هفته 14 ام و کلی شکم دارم

اون هنوز جنین نیست

منم که دوتا زایمان داشتم و الان هفته ۱۹ هستم تااازه یه کوچولو پیداست

که خودم میدونم هنوز بیشترش امحا و احشا شکمی خودمه  

شماهم اگر تجربه بارداری هر دو جنس را داشتین، برام بنویسین آیا واقعا تا قبل از سونوگرافی فکر می کردین ...

اره میدونستم فرق داره اما همش اماده بودم دختر باشه تا با خواهرش رفیق بشن و بدرد هم بخورن براش اسم انتخاب کرده بودیم روز سونو فهمیدیم جنسیتشو دخترم قهر کرد گفت قبول نیست اینو بده مال بابا بشه برای خودمون یه دختر بیار تمام تصوراتمون ریخت بهم سر دخترم شدید ترشی میخوردم سر این فقط شیرینی 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اون هنوز جنین نیست منم که دوتا زایمان داشتم و الان هفته ۱۹ هستم تااازه یه کوچولو پیداست که خودم می ...

جفتت قدامیه؟؟ سر پسرات خلفی بود؟

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اره میدونستم فرق داره اما همش اماده بودم دختر باشه تا با خواهرش رفیق بشن و بدرد هم بخورن براش اسم ان ...

عزیزم

ان شاءالله با هم دوست میشن 

بعدیش دختره ان شاءالله 

سر یکیشون قدامی بود یکیشون خلفی الان سر دخترم قدامیه

دختر اکثرا قدامی میشه پسر اکثرا خلفی این علمی نیست البته چون زیاد دیدم بهش ایمان اوردم😂برا خودمم دختر قدامی پسر خلفی

عزیزم ان شاءالله با هم دوست میشن  بعدیش دختره ان شاءالله

وای نه دیگه همین دوتا بسه بمونن برای هم خواست خدا این بود