2777
2789

من سعی کردم کلا بچه ها‌ب پیتزای‌ گوشت عادت کنن همینجوریش پر مضریجات هست حداقل سوسیس کالباس نداشته باشه

اما انگار چیزی ک توش گوشت باشه رو پیتزا نمیبینن کلا

معمولا باید پیرونی با سوسیسای گنده درشت باشه تا پیتزا ب حساب بیاد🙄

انقدر حرص میخورم

فقط من از سوسیس و کالباس بدم میاد یا شمام هستید؟!

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

منم ی حالت چندشی دارم زیاد نمیتونم بخورم

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کالباس خیلی درست کردنش آسونه دستورش رو گوگل کن خودت درست کن

میخوام چیکار میریم بیرون دیگ 

ی چیز دیگ‌ پرسیدم تو این تاپیک

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
منم ی حالت چندشی دارم زیاد نمیتونم بخورم

ن من اوکیم اما چرا آخه همش چیزای مضر دوست دارن بابا این همه غذای خوشمزه مفید هست ی بارم از اونا بخوا

نه منم هستم  من پیتزا رو فقط با گوشت ومرغ درست میکنم

من درست نمیکنم بیرون میریم یا ی وقت سفارش میدیم

با اینکه مثلا پیرونی تنده بازم دوست دارن چون سوسیساش ‌گندس🙄🙄🙄

من هر چی که نونو پنیر پیتزا داشته باشه رو پیتزا حساب میکنم     گوشت ریش ریش و ورقه ای ناز ...

ن دیگ 

من پیتزا استیک و مرغ کلا دوست دارم

اما اونا مثلا فکر‌ میکنن پیتزا فلسفش با سوسیس پیچیده شده اگه سوسیس نداشته باشه پس نباید خوردش

ما خانوادگی بیشتر از ده ساله کالباس و سوسیس نمیخوریم

خیلی خوبه واقعا...

اره متاسفانه خیلی ضرر داره برای بدنننن  نوشابه هم همینطور :) گاهی مامانم فلافل یا سمبوسه درست ...

اما برعکس تو خونه ما خفته ای ی بار یا دو هفته سه هفته ی بار باید ی فست فود بخوریم

من هی چیزای مفیدش میکنم

مثلا کنار پیتزا مرغ سوخاری سفارش میدم چون اونم دوست دارن

یا هی از پیتزای گوشت میزارم ‌میگم این بی صاحابم ‌بخورید

وقتی عشق فست فود دارن دیگ کاری نمیشه کرد متاسفانه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️