2777
2789

کسی سابق داره خارج رحمی شده باشه و دلیلش چیه که اینجوری میشه چکار کرده بعدش لاپرا کرده یا با آمپول سقط کرده و چن ماه بعدش اقدام کرده امکان داره بعدی هم اینجوری بشه ایا دلیلش محرک های تخمک گذاری مثله لتروزول و تاموکسیفن و کلومیفن هستن

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم سه ماه پیش زود فهمید دکترم، سقط شد گفت علتشم عفونته

هفته چند فهمیدی آمپول زدی سقط شد

من عکس رنگی گرفتم ماه قبلش و معاینم کرد عفونت نداشتم.یعنی از عفونته؟خونریزی دارم ۴ روزه عمل شدم و دل درد شدید یعنی این خون پریوده یا نه

هفته چند فهمیدی آمپول زدی سقط شد من عکس رنگی گرفتم ماه قبلش و معاینم کرد عفونت نداشتم.یعنی از عفونت ...

من اصلا قرص هم نداد خود به خود سقط شد ولی یه روز بستری کردن عدد بتا رو چک میکردم تا به صفر رسید، سه تا ۶ ماه نباید اقدام داشته باشی،دکتر گفت یکی از دلایل اصلی عفونته، من هفته چهارم مطمین شدم خارج رحمیه

چقدر میگذره از عملت؟قصد اقدام و درمان دوباره داری.چرا من اینقد ترسیدم و ناامید وحشت زدم

من اخر ۹۹ بود راسش اره میترسم چون سر عمل ۱۰ ثانیه قلبم وایساد رفتم اون دنیا برگشت روحم با اکسیژن شک

من اصلا قرص هم نداد خود به خود سقط شد ولی یه روز بستری کردن عدد بتا رو چک میکردم تا به صفر رسید، سه ...

چه خوب که زود فهمیدی.من هفته ۷ فهمیدم یعنی شک کرده بودم ولی سونوگرافی احمق و دکتر بیشعورم میگفتن نه لقاح دیر بود تازه شیافم داد که جاش سفت بشه و این بلا سرم اومد.تو کی اقدام میکنی ؟

تا از نظر روحی آماده نشدی اقدام نکن، استرس برای اقدام به بارداری سمه، بسپار به خدا 

من حالم خیلی بده و این چن روزه از بس گریه کردم جون ندارم امروز تو آزمایشگاه برای بتا رفتم خون بزور گرفت ازم