2777
2789
عنوان

انتقالی یا مهمانی پیام نور

2669 بازدید | 15 پست

می‌خوام دائمی از این دانشگاه پیام نور به یه شهر دیگه پیام نور برم ترم اولم می‌خوام ترم دو یا سه بگیرم مهمانی یا انتقالی... کسی از شرایطش خبر داره؟

فرق مهمانی و انتقالی چیه؟ نت نگاه کردم ولی چیزی نفهمیدم

مهمانی یعنی اینکه اخرش مدرکتو تو همون دانشگاه ثبتنامی میدن. ولی انتقالی کامل میری دانشگاه جدید

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انتقالی تا ترم آخر هست؟ آخه یجا نوشته فقط چهار ترم می تونم انتقالی بگیرم

نه فکر میکنم محدودیت هست. 

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
پس فقط مهمانی دائم هستش که تا ترم آخر می تونی شهر دیگه باشی درسته؟

بله. مهمان دایم داریم

لطفاً یکی اینم به من بگه اگه بخوام دائمی برم، باید محل زندگیم باشه؟؟

نه فرقی نداره. فقط باید دانشگاهت از مراکز بالا نباشهچ مثلا نمیتونی از شهرستان بری تهران فک کنم 

ممنون جواب دادی، فقط از بقیه شرایط خبر نداری؟ مثلا چند واحد بخونیم؟ باید چه شرایطی داشته باشیم مهمان ...

پیام نور زیاد سخت نمیگیره. فقط باید پذیرش داشته باشه. حتی میتونی محل امتحاناتتم بزنی یه شهر دیگ زمان امتحانت بری اون دانشگاه جدید امتحاناتت بدی همین ترم اولم

من پیام نور تبریزم، جایی مثل قزوین کرج یا اصفهان در نظر دارم برم میشه؟

اره میشه. من خودم اصفهانم . ترم مهر محل ازمونمو میزنم یمی از شهر های خوزستان

اره میشه. من خودم اصفهانم . ترم مهر محل ازمونمو میزنم یمی از شهر های خوزستان

که اینطور، اینجا محل زندگیم نیست بخاطر زبونشون به دردسر افتادم، متأسفانه بی دقتی کردم فکر کردم مشکلی برام پیش نمیاد برای همین می‌خوام برم یه شهر دیگه

برای دائمی باید حضوری بری آموزش دانشگاه؟ نمیشه از طریق سایت همه کارات بکنی؟

چون شنیدم برای موقت غیر حضوری کارت انجام میدی،

که اینطور، اینجا محل زندگیم نیست بخاطر زبونشون به دردسر افتادم، متأسفانه بی دقتی کردم فکر کردم مشکلی ...

نمیدونم راستش. از طریق سایت اقدام کن. بعد تماس بگیر خودشون بهتون میگن