2777
2789

من خودم شخصیت خیلی خوش اخلاقی دارم ولی وقتی پیش مامان بابامم انگار هرچی درکو فهم و شعوره ازم گرفته میشه😂

نمییییدددددووووننمممم چررررااتا

از هرکی پرسیدم همینو گفته😵‍💫

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون نسل مارو درک نمیکنن 

هوووممم

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
هستن کسایی که اینطوری نیستن

ایکاش منم عضو اون دسته بودم 

حداقل به اندازه ای که با بقیه خوبم با اونام بودم🥲

فقط جوجه🐤ک گذاشتی😆

چشه؟خیلیم نازهه🥲😂

کلا یه سنی سن درک نکردن و سرکشیه...بعدا بزرگ بشن خودشون ازدواج کنن میبینن چقدر خانواده ها خوبشون میخواستن

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
نازه اره من عاشقشم فقط بعد سوالت بعد علامت سوال خیلی این جوجه مظلوم واقع شد🥲

😂😂😂

ماها ...نمیگم همه...بعضیامون...آستانه تحملمون پایینه خیلی....دیروز من سر ی چیز خیییلی الکی و پوچ سر مامانم داد زدم داداااا...الانم عذای وجدان دارم

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔
ماها ...نمیگم همه...بعضیامون...آستانه تحملمون پایینه خیلی....دیروز من سر ی چیز خیییلی الکی و پوچ سر ...

منممم

میدونی اگر بابام باهام مهربون الان حرف نمیزد عذاب وجدان نداشتم الان دارم میسوزم باهاشون دعوا کردم

منی که دارم از ضعف فشار وتب  میمیرم اونوقت مامانم چون حاظر نیست دو نوع غذا درست کنه میگه خب نخور اون غذایی که ما دوست داریم گاهی حس میکنم واقعا دختراین خانواده نیستم مغزم داره از کاراش میترکه بدتراینکه خودشو مقصرنمیدونه تا همسرم میاد پیشم سربزنه میگه والا دخترتورو میبینه لوس شده وگرنه هیچیش نیست انقدر رو مخ منه نمیدونم مادرم یا دشمنم ولی همین الان داداشم بگه صدنوع غذا میخوام صدنوعشو درست میکنه

منممم میدونی اگر بابام باهام مهربون الان حرف نمیزد عذاب وجدان نداشتم الان دارم میسوزم باهاشون دعوا ...

فقط ادم حس دیوونگی میکنه 

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔
منی که دارم از ضعف فشار وتب  میمیرم اونوقت مامانم چون حاظر نیست دو نوع غذا درست کنه میگه خب نخو ...

آخییی 🥲🥲