2777
2789
عنوان

چرا همه با مامان بابا هاشون یه مشکلی دارن؟🐤

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 19 پست
فقط ادم حس دیوونگی میکنه 

ارههه

بعد درس عبرت نمیشه برام بازم بد حرف میزنم🥲 انقدر بد رفتا ی کردم روم نمیشه خوش رفتاری کنم 

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
ارههه بعد درس عبرت نمیشه برام بازم بد حرف میزنم🥲 انقدر بد رفتا ی کردم روم نمیشه خوش رفتاری کنم&nbs ...

اصن ببین کلیت ادم خوبی باش ولی یهویی ی کاری میکنی دیگ خوبیا ب چشم نمیاد...من خودم سر هیچ و پوچ عصبی میشم خودمم ع چشم خودم میفتم چ برسه بقیه

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن ببین کلیت ادم خوبی باش ولی یهویی ی کاری میکنی دیگ خوبیا ب چشم نمیاد...من خودم سر هیچ و پوچ عصبی ...

🥲🥲🥲🥲

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
برم سرخونه زندگیم بخدا دیگه سمت خونه بابام. نمیام همون خدا داداشمو براشون حفظ کنه منو میخوان چیکار ی ...

هعییی🥺