2777
2789
عنوان

شادابی پوست و ناخن

70 بازدید | 3 پست

سلام دوستای گل

پوست خیلی رنگ پریده و زرد شده ۲۷ سالمه ولی مثل پیرزنا شدم چه کار کنم پوستم شاداب بشه 

ضمنا کم خونی شدید دارم

هموگلوبین خونم پایینه

برای بهبود رنگ پوست و افزایش شادابی آن و همچنین مقابله با کم خونی شدید، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

1. مراقبت های پوستی:

- استفاده از خمیرهای صورت طبیعی مانند خیار، آلوئه ورا، زعفران و لیموترش در صورت های مرتب.

- شستشوی منظم صورت با محصولات مناسب برای نوع پوستتان.

- استفاده از کرم ها و سرم های ضد پیری و مرطوب کننده.

- استفاده از کرم های حاوی عوامل ضد اکسیدان مانند ویتامین C و E.

2. تغذیه مناسب:

- مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C و آهن مانند پرتقال، توت فرنگی، لیمو ترش، ترشیجات و گوشت قرمز.

- مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین B12 و اسید فولیک مانند گوشت قرمز، سبزیجات تازه و تخم مرغ.

- مصرف مواد غذایی حاوی روغن های سالم مانند روغن زیتون و آووکادو.

3. مصرف مکمل ها:

- در موارد کم خونی شدید، ممکن است پزشک شما توصیه کند که مکمل های آهن یا ویتامین B12 مصرف کنید.

- همچنین می توانید مکمل های حاوی ویتامین C مصرف کنید که به جذب آهن کمک می کند.

4. استراحت کافی:

- بیشتر استراحت کنید و به خواب کافی برسید.

- استرس را کاهش دهید و روش های مدیریت استرس مانند تمرین، یوگا و تنفس عمیق را امتحان کنید.

5. مشاوره از پزشک:

- برای تشخیص دقیق کم خونی و تجویز درمان مناسب، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

توصیه می‌شود قبل از هر اقدامی، با پزشک خود مشورت کنید تا کم خونی شما مورد بررسی قرار گیرد و تشخیص دقیقی از علت آن بررسی شود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.